|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Miłość i seks
Jak myslicie czy zwiazek moze byc udany bez niesamowitego seksu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłość i seks
Było już parę takich wątków- to zależy czy partnerzy mają podobne priorytety i czy taki niesamowity seks jest dla nich niezbędny czy wystarczy im po prostu seks...jakkolwiek to rozumieć. Seks nie jest najważniejszy ale ważny, z problemów w seksie wynikają problemy w związku niestety...ja niewyobrażam sobie być w związku z kiepskim seksem...po prostu relacje popsułyby się, napięcie przenosiło poza sferę łóżkową, czułabym się i (Tż pewnie też) sfrustrowana, nieatrakcyjna,gorsza... z doświadczenia wiem, parę razy było w naszym związku za mało tego i owego i napięcie z tym związane doprowadzało do kłótni na innych płaszczyznach. To nie jest problem nie do rozwiązania.. przynajmniej w większości przypadków ale to też sprawa indywidualna i zależy od partnerów i ich podejścia.
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-11 o 15:52 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Eh no wlasnie u mnie ostanio pojawily sie problemy...a wszystko zaczelo sie od tego ze ja z powodu moich osobistych klopotow nie mialam ochoty na seks
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To przeiceż nie znaczy, że seks jest kiepski, po prostu masz chwilowy spadek libido, problemy osobiste...partner, jeśli kocha,powinien zrozumieć. Poza tym możesz mu sprawić przyjemność i zaspokoić także bez normalnego stosunku.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Staram sie bo odkad to wszystko sie zaczelo jest miedzy nami naprawde kiepsko... Ale te nasze klotnie dobijaja mnie jeszcze bardziej, problemy nawarstwiaja sie i jest jeszcze gorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja kiedys przez jakiś czas również z powodów osobistych nie miałam ochoty na seks... ale mój TŻ wiedział o moich problemach.. wspierał mnie.. i jakos przez to przebrneliśmy, a jak problemy się skończyły to wróciła ochota na seks...
Wiec jeżeli chodzi ci o brak przyjemnośći z seksu, czy brak ochoty na niego z powodu problemow no to wkoncu to przecież minie. Natomiast jezeli poprostu macie różne temperamenty.. no to czesto w konsekwencji wpływa to na zwiazek, nie musze dodawać ze negatywnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A nie lepiej pisac dalej w swoim watku niż zakładac kolejny o podobnej tematyce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Moderatorze często łacza watki np jesli się dubluja
![]() I nawet z 2005 roku połaczony bywa z 2007 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.