|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
ja on i moja siostra co myśleć a co robić
Hejka!!!!!!!!
mam pewna dziwną sytuacje mam nadzieje, że mi pomożecie ![]() Byłam za granicą a moja młodsza siostra poznała chłopaka. I ten chłpopak się w niej bujnął ale ona go niechce. I jak ja wróciłam to pojechałam sobie na dyskoteke i poznałam tego gościa przez przypadek hehe i mozna powiedzieć, że wpadł mi w oko ![]() POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ja on i moja siostra co myśleć a co robić
Może powinnaś "wybadać" jego intencje... Porozmawiaj też z siostrą. Przedstaw jej sytuację może pomoże Ci...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lepiej uważaj. A poza tym, piszesz, że chłopak wpadl Ci w oko, a co z jego strony? Zainteresował się Tobą czy był po prostu uprzejmy?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Postaw na szczerość i otwartość w kontaktach z siostrą, inaczej na pewno będzie miała Ci za złe, że robisz coś za jej plecami. Siostrzana szczerość i wyjaśnienie sytuacji Ci pomoże. A co do faceta, uważaj i bądź ostrożna, bo może zainteresowanie Tobą to tylko krok w jej stronę?
Ach, i bujnął to chyba nie za dobre określenie, może lepiej: zauroczył? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
oki niech będzie zauroczył
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem chłopak ewidentnie chce wykorzystać sytuacje z Tobą,zeby zbliżyc sie do Twojej siostry ![]() Piszesz ze przy Twojej siostrze nie był zabardzo rozmowny a przy Tobie wręcz odwrotnie,mam wrażenie ze nadal próbuje zblizyc sie do Twojej siostry,poprzez rozmowy z Tobą. Może myśli ze jak bedzie taki super w Twoich oczach to "szepniesz"słowko siostrze i ona zmieni zdanie ![]() Lepiej uważaj ![]() A on wie ze jesteście siostrami? Może to wcale nie był przypadek ze sie spotkaliscie po tym jak Twoja siostra dała mu kosza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chłopak pewnie chce zblizyć się do Twojej siostry. Daj sobie spokój nawet jeśli Ci się podoba. Po co wchodzić w takie niejasne sytuacje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
O tym, że jesteśmy siostrami dowiedział się w sumie w połowie rozmowy i niezauważyłam żeby coś to zmieniło w naszej rozmowie....... Moja siora raczej nie zmieni już zdania ona jest jakaś dziwna zreszta ma juz jakiegoś chłopaka..............Zob czymy co się bedzie działo jak sie zobaczymy na dyskotece heh bo napewno tam bedzie pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.