|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kolor dżinsów...
Witam!
Mam taki mały dylemat "modowy". Kupiłam niedawno dwie parki dżinsów, mile byłam zaskoczona, że znalazłam w końcu coś, czego nie muszę skracać o 20 cm ![]() ![]() Zastanawiam się tylko nad kolorem... Wokół widzę dziewczyny w dżinsach stylizowanych na jak najbardziej wyniszczone, przetarte, z łatkami, cekinami, etc., etc. ... Moje dżinsy są natomiast intensywnego, niebieskiego koloru. Nie jest to błękit, nie jest to granat, ale bardzo soczysty niebieski, jednolity, bez przetarć, cieniowania, o prostym fasonie. Czy taki kolor jest modny? ![]() Moje pytanie może się wydawać idiotyczne, ale dręczy mnie od kilku dni... Z góry dziękuję za porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolor dżinsów...
Mi się wydaje, że są modne,teraz do łask wracają jeansy w jednolitym, niespranym kolorze np. granat,błękit...przypomin ają takie jeansy jakie kiedyś noszono lata 60,70itp., styl marynarski.... przetarcia chyba wychodzą z mody aczkolwiek nadal mi się podobają ale cekiny,hafty i inne ozdobniki napewno nie są modne
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Możesz być spokojna! jak najbardziej teraz modne są jeansy w jednolitym kolorku! moim zdaniem takie spodnie zawsze będą modne! najważniejsze żebyś miała dopasowane do swojej figury i żebyś sie sama dobrze w nich czuła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ja tylko kupuje dzinsy w jednolitych kolorach bo tylko takie sa ZAWSZE modne... dzinsy ozdobione haftami czy cekinami czy jeszcze czyms innym to jak dla mnie zakup na jeden sezon
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.