|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jakie dodatki do sukni? Rudzia potrzebuje pomocy :)
Witajcie kobiety
![]() Potrzebna mi Wasza pomoc, bo zupełnie nie wiem jaka biżuteria pasowałaby do tej sukni. Wklejam też fryzurę ![]() kolczyki wypadają z gry,gdyż nie noszę.Myslalam o naszyjniku ze srebra,ktore tak bardzo lubię, ale nie wiem jaki ksztalt itd... Slub już tuż tuż, wiec proszę o pomoc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
KWC
|
Dot.: Rudzia potrzebuje pomocy :)
Rudzia, na miłość boską, bierzesz ślub i ja nic o tym nie wiem???!!! Gratuluję, gratuluję z całego serca
![]() ![]() Mnie tu pasuje jakiś bardzo delikatny łańcuszek z perłą, chociaż modelka na zdjęciu nie ma nic na szyji i to też wygląda tak jakoś prowokująco i seksownie. Brak biżuterii też byłby ok. W jakimś magazynie mody było własnie napisane, że naga szyja jest bardzo uwodzicielska. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rudziu - z całego serduszka gratulacje
![]() Suknia jest tak piękna, że śmiem twierdzić, że obejdzie się bez jakiejkolwiek biżuterii ![]() (aż sobie zapiszę tę fotkę...może kiedyś...)
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Spray, Cheer
![]() ![]() ![]() Justyno, no biorę slub, a nic nie chcialam pisać na forum ![]() ![]() No modelka jest biutiful, a ja niestety nie, wiec doszlam do wniosku ze coś na szyje by się przydalo.... ![]() Też myslalam o czymś delikatnym, zwiewnym jak suknia. Dziekuje że wkleilas fotkę. Jak cuś znajdziecie jeszcze to poproszę ![]() Co do sukni, to mam tyle pozapisywanych fotek na dysku ,że szok,. ale ostatecznie postawilam na tą ![]() Slub za trzy tygodnie ,wiec czasu malo! ![]() To wkleje Wam jeszcze obraczki :p
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie nie zakładałabym żadjen biżuterii do tej sukni bez tego jest piękna a na szyję to już całkowicie cokolwiek odpada jeżeli na tym zdjąciu z fryzurą to ty bo masz piękną linię szyji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ruda bardzo mnie ucieszył Twój post
![]() ![]() ![]() Piękną suknię wybrałaś ![]() Znalazłam parę takich naszyjników:
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jeśli już jakaś biżu, to tylko taka, jaką proponują dziewczyny (no, i jak sama zresztą uważasz ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jakie dodatki do sukni? Rudzia potrzebuje pomocy :)
Mika- niestety ,to nie ja...
![]() Nadin, bardzo dziękuję za propozycje.Ta pierwsza fotka, bardzo się mi podoba ![]() ![]() ![]() Cheer, no ciesze sie ,że mamy po raz kolejny to samo zdanie ![]() czy macie jeszcze jakieś propozycje? ![]()
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-12 o 16:22 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie dodatki do sukni? Rudzia potrzebuje pomocy :)
Jeszcze przyszły mi do głowy perły. Prosty, krótki ("przy szyi"), ale żeby nie dusił
![]() Tutaj fotka, oczywiście mam na myśli białe perły. nas171-l.jpg
![]() |
#10 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() Kongratulejszyn ![]() Suknia i fryzura super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
o, tak, tak, naszyjnik jednorzędowy z mlecznych pereł na pewno wyglądałby super nawet przy krótkiej szyji.
No i piękne niestandardowe obrączki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hmm w sumie racja, takie delikatne malenkie perły bylyby dobre. Dzieki dziewczyny.
![]() Jutro idę do miasta odwiedzic jubilery. Aga, no czas przyszedl na mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam perełki na ślubie
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Piekna suknia i fryzura. Obraczki rowniez. Bedziesz pieknie wygladala!
![]() Zgadzam sie z cheer. Prosciutkie perelki bylyby idealne, chociaz suknia jest tak piekna, ze w zasadzie nie wymaga zadnych ozdob.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję wszystkim za pomoc.
![]() do miasta nie dotarlam jeszcze, ale kolezanki, szukają dla mnie czegos w swych zbiorach. Perly juz mam ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Suknia przepiękna!!!!!
![]() Ja powoli zaczynam myśleć o przygotowaniach do ślubu ale jeszcze nie jestem biegła w tym temacie więc może coś podpatrzę... ![]() Co do dodatków to według mnie jeśli nie chcesz mieć gołej szyji to delikatny, cieniutki (srebrny lub złoty) błyszczący (bo srebro lubi być matowe :-( ) łańcuszek lub malutkie skromne perełki będą śliczne. Moim zdaniem koniecznie coś bardzo delikatnego. Pozdrawiam serdecznie i życze szczęścia na Nowej Drodze Życia ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Trafiłam na ten wątek przypadkiem,przez najnowsze posty
![]() Rudzia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suknia jest prześliczna ![]() Będziesz w niej wyglądała,jak księzniczka ![]()
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak sie wszystko uspokoi to w watku z sukniami sl. powklejam moje zdobycze. no wlasnie wlasnie szukam ciagle jakiejs biżu, i amba.... a tu 5 dni zostalo ,matko kochana... Dziekuję za życzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech, no ale lata lecą, czas zalegalizować związek, poza tym ślub to piękna sprawa.... ![]() kurde. Schizy zaczynam mieć. A myslalam,że mnie to niedopadnie.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.