|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moja sukienka-jakie dodatki?
Dziewczynki...
Oto moja sukienka wybrana z wielkim trudem ![]() Co o niej myślicie? Oczywiście jest niedopasowana, bo prosto z wieszaka...musi być skrócona i zwężona w talii (teraz jest poupinana szpilkami, wiec porobiły się fałdy) i na pewno będzie miała koronkową szelkę na wzór tej tasiemki. Chce też bolerko ale z bardzo delikatnej i drobnej koronki... Jakie dodatki i fryzurkę proponujecie? W dniu swojego ślubu nie chce wyglądać jak księżniczka, tylko jak kobieta, bardzo naturalnie, elegancko ![]()
wielki remontowiec od 03-03-2008, data zakończenia odległa ![]() Miłość to ból - powiedział zając jeża ściskając ![]() Edytowane przez gosiek82 Czas edycji: 2007-09-26 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moja sukienka-jakie dodatki?
![]() Tyle wejść na stronę i nikt nie ma żadnej opinii ![]() ...nie wiem czy to sukienka taka nieciekawa czy brak pomysłów... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sukienka lekko kusząca (to przez to rozcięcie na nodze
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo za podpowiedzi m.a.r.t.a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja proponuję Ci delikatną biżuterię - taką, jak na załączonych zdjęciach. Moim zdaniem, jeśli wybierzesz naszyjnik z koralików, pereł itp. będzie "za dużo" przy szyi - zdecydowałaś przecież, że będziesz miała koronkę. Osobiście radziłabym z niej zrezygnować, szczególnie jeżeli zamierzasz mieć bolerko. Ogólnie sukienka bardzo ładna. Mnie się też podobają skromne. Gdybym ja ją miała włożyć, wolałabym tylko, aby te motywy kwiatowe wyszywane były na złoto lub srebrno, a nie na różowo.
Jeśli natomiast zdecydowałaś się na róż, to makijaż utrzymałabym w kolorach perłowym i różowym, z przewagą perłowego. Co do upięć nic Ci nie doradzę, ponieważ jestem zdecydowaną przeciwniczką koków i tym podobnych. Uważam, że postarzają i psują cały efekt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W związku z tym makijaż będę miała w delikatnych brązach, bo chyba tak najbardziej pasuje. Jeśli chodzi o biżuterię to spodobały mi się takie kolczyki i bransoletka, wówczas nic nie będę miała na szyi, bo już byłoby za dużo. Tylko nadal nie wiem co z fryzurką... do tej sukienki pasują chyba tylko spięte włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz upiąć włosy, to może spodoba Ci się moja propozycja. Radzę tak, jak na zdjęciach - nisko upięty, prosty kok. Ta dziewczyna ma bardzo długie włosy stąd tyle "supełków" w tym koczku, jeśli masz krótsze, to będzie nawet lepiej wyglądało. Fryzura prosta, elegancka, nieprzesadzona...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Znalazłam jeszcze coś takiego:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Natomiast zdecydowanie odradzam tego typu fryzury. Moim zdaniem to po prostu katastrofa - oszpecą każdą pannę młodą ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dzięki effi
![]() spodobały mi się takie... czyli raczej spokojna klasyka ![]() co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
wybrałam do niej takie buciki, mam nadzieję że pasują... jak uważacie?
bardzo ciężko jest już znaleźć w sklepach jasne czółenka, zwłaszcza że nie chce typowo ślubnych butów z zapięciem wokół kostki i materiału...wydaje mi się, że wtedy wraz z tą suknią całą z koronki wygląd byłby po prostu przesłodzony ... ![]() Niestety już jest kolekcja jesienna i wybór jest marny ![]() boję się tylko czy nie przesadzę, bo sukienka ma rozcięcie i butki też, czy oby tego nie za dużo ![]() sprawdzę dopiero na przymiarce pod koniec września ![]() Proszę Was o opinie, im więcej tym lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze buciki beda dobre do tej sukienki. Suknia jest bogata, wiec takie proste buciki beda dobrze sie prezentowaly.
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ![]() a już mi było smutno, że nikt się nie interesuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.