|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pierwsze Krolocze wytworki ... xD
trzy pierwsze pary kolcow i jeden wisiorek...
1. Lawa i crackle, kompletnie nie mialam z czym jej polaczyc. Loopy wolaja o pomste do nieba, bo to moje pierwsze... dobrze ze ich nie widac za bardzo :P 2. Jeszcze bez bigli niestety. Zdjecie miernej jakosci wiec nie widac jak najwiekszy kamyk opalizuje... a jest cudny ![]() 3. Na wesolo :P 4. taki sobie wisiorek... mialy byc kolczyki ale wyszlo to... Loopy wiem ze sa tragiczne, ale nie moge zadnym sposobem chwycic drucika tak, zeby sie nie ruszal kiedy juz sa na nim koraliki ![]()
'Sam sobie leć! Sam sobie leć! Nie podpowiadaj jak to robi się!' Edytowane przez vonKrolock Czas edycji: 2007-09-16 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze Krolocze wytworki ... xD
Hmm.. ja sobie koralik, ten na samej górze zawsze paznokciem/palcem przyciskam do reszty i wtedy odginam drucik.
1. zdjęcia są bardzo ciemne. 2. spróbuj koraliki robić na szpilkach, nie na tych linkach jubilerskich.. Wtedy będziesz miała łatwiej i mniej jednolicie. 3. loopy jak sama zauważyłaś są do poprawy ![]() Pracuj, bo coś z Ciebie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia bardzo przeszkadzają... I zgadzam się z Achnes; pomysły są ciekawe, ale nie nadzwyczajne. Jeszcze dużo pracy przed Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dziekuje slicznie za pierwsze komentarze
![]() te zdjecia wyglądaja szczegolnie tragicznie na miniaturach... zaraz sproboje cos z nimi zrobic .. ;/ albo najlepiej jutro rano zrobie w swietle dziennym...
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
pomysły ciekawe...
![]() ![]() ![]() fotki masakryczne... ale tego to chyba nie muszę pisać ![]() i jeszcze co do loopów, no to zgadzam się z poprzedniczkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
VonKrolocku droga, ja nic więcej ciekawego chyba nie mogę dopisać, ale mam takie małe pytanko, bo zaintrygowała mnie jedna rzecz w drugich kolczykach
![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki mari. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
zmienilam fotki... moze sa troche lepsze ale na przyszlosc chyba poprosze kogos innego zeby sie nimi zajal :P
dziekuje slicznie za komentarze ![]() marisella - troche mnie ponioslo przy ich robieniu i teraz sama sie zastanawiam jak spoić tą linkę rozciętą... albo pokombinuje z zaciskami albo wymysle coś nadkreatywnego :P ajk zrobie to wrzuce fotke ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
w niebieskich linka kłuje, ajj
te są niebrzydkie, szkoda że bez bigla ![]() te wyszły fajnie ![]() a jeśli chodzi o zdjęcia to ani się waż prosić kogoś o robienie ich za Ciebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Tak ogólnie to zgadzam się z poprzedniczkami. Najbardziej podobają mi się pierwsze i wisiorek bo to moje kolorki
![]() ![]() Co do tych nie dokończonych , myślę że najleprzym rozwiązaniem będzie końcówka do linek, jakbyś tu dała zacisk to by to nie za fajnie wyglądało. Zresztą to moje ulubione zakończenie linkowych kolczyków ![]() Powodzenia w dalszym tworzeniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
merci wszytkim
![]() zmienilam to ostatnie zdjecie ... na jakies rzekomo lepsze, ale nowego juz nie zrobie bo mi aparat padl ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
kolejne...
1 - takie zwykle, do biegania 2 - wisiorek, bo nie mialam co zrobic z tym mineralem... [to juz nieaktualne]
'Sam sobie leć! Sam sobie leć! Nie podpowiadaj jak to robi się!' Edytowane przez vonKrolock Czas edycji: 2007-09-17 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hm.. kolczyki do biegania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. z minerału zawsze jest co zrobić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Ładne biegaczki
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
tak sie przyjrzalam i... wisiora juz nie ma na powierzchni ziemi. stwierdzilam ze byl ohydny.
a do biegania w sensie ze do noszenia do szkoly na zakupy itp :P za opinie dziekuje ![]()
'Sam sobie leć! Sam sobie leć! Nie podpowiadaj jak to robi się!' Edytowane przez vonKrolock Czas edycji: 2007-09-17 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ten wisiorek to był początek fajnego pomysłu, natomiast w biegaczach troszkę 'gryzie' mi się ta srebrna i mocno błyszcząca kulka.. gdyby była jakoś tak mniej błyszcząca, np. zoksydowana, całość wyglądałaby wg mnie lepiej
![]() Kombinuj, kombinuj .. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
A mnie się kolczyki podobają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]()
hmm też troszkę nie pasuje mi ta srebrna kulka w tych kolczykach do biegania, za bardzo się wyróżnia z całości.
Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Fajne kolczyki do biegania
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Fajne te pierwsze
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dziekuje wszystkim
![]() co do srebrnej kulki to jak normalnie kolczyk wisi to ona odbija wlasnie ten czerwony koralik
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.