|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Co o tym sądzicie?
Dziewczyny!!
Pomóżcie.... Moja kolezanka chce zrobić sobie pazurki, ma możliwość zrobienia u osoby, która prowadzi ten blog : http://brasiliana-paznokcie.blog.one...732,index.html Jak dla mnie te pazurki są troszkę za szerokie i za płaskie, koleżanka miała zastrzeżenia co do skórek... Ale my nie umiemy zobaczyć tego co Wy, które się na tym znacie... prosze, pomóżcie ![]() Napiszcie, czy wybrałybyście się do tej osoby na zrobienie tipsów? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co o tym sądzicie?
bardzo ładne zdobienia, a jeśli kształt nie podoba się koleżance to wystarczy, że poprosi o nadanie wybranego przez siebie kształtu, może być przecież tak, że są to fotki osób, które własnie taki kształt chciały.Często stylistka musi się dostosować do życzenia klientki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za ocenę
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Przeglądnęłam kilka prac i to co zauważyłam :
Pomysłowa dziewczyna - fajne zdobienia ![]() Na niektórych fotkach widać brak tunelu i jednak konieczność podpiłowania boczków pazurka bo łopatkowate sa co niektóre. Nie wiem jak krzywa C, bo fotek do oceny pod tym kątem nie zauważyłam. A jakie pazurki chce zrobić sobie twoja koleżanka ? I jaka jest ich cena ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ładniutkie paznokcie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za opinię
![]() Koleżanka, z tego co wiem, chce zrobić sobie jakiegoś brokatowego frencza. Niezbyt krzykliwego, żeby w pracy się nie czepiali:P Jakaś jej znajoma, która wasnie tam zrobiła sobie pazurki (chyba "Frencz Moniki" - czy jakoś tak zatytuowane w tym blogu) i zaplacila cos rzedu 60zł.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli inne osoby sa zadowolone to uważam, że może zaryzykować
![]() Warto dowiedzieć się o gwarancję ale myslę, że link poniżej dużo tu pomoże ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175410 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.