|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy to dobrze wygląda i jaka biżuteria?
Mam już prawie całą stylizację
suknia ![]() ![]() welon długi z koronką, po zdjęcie zakładam spinkę/grzebyk http://lovemydress.pl/krysztalowe-gr...blanca-179-zl/ buty ![]() bukiet ![]() makijaż w tym stylu ![]() fryzura, lekko podniesione gładkie upięcie, z grzywką na bok http://lovemydress.pl/fryzury-slubne...ne/11-55/#main Nie mam w ogóle pomysłu na biżuterię....i właściwie nie wiem czy powinnam coś w ogóle dodawać, poza pierścionkiem zaręczynowym i obrączką (białe złoto matowe) Narzeczony ma garnitur granatowy (to raczej bardzo ciemny granat) do tego chce sobie wybrać krawat w jakimś kolorze, np głębokie bordo (szare, białe i niebieskie nie podobały mu się) Czy PM musi zawsze być zestrojona kolorystycznie z przyszłym mężem? na zasadzie kolor torebki dobrany do butów i tego typu teorie? W mojej stylizacji nie widzę miejsca na więcej koloru... Myślałam ewentualnie o butach tanecznych w kolorze czerwonym (są bardzo wygodne w tańcu i przydadzą się gdy nogi odmówią posłuszeństwa) Proszę doradźcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy to dobrze wygląda i jaka biżuteria?
!!Piękna suknia!!
w ogóle masz przepiękną stylizację ślubną, bardzo mi się podoba! odnośnie Twojego pytania o biżuterię, to do takiej sukni powinno być jej jak najmniej (skromna bransoletka/pierścionek i kolczyki z pewnością wystarczą). Panna Młoda nie musi być "dopasowana kolorystycznie" do Pana Młodego (a raczej, jeśli już, to powinno być na odwrót- Pan Młody do Panny Młodej ![]() Buty jak najbardziej weź ze sobą, bardzo szybko mogą Ci się przydać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Pieknie to sobie wymyśliłaś
![]() "Czy PM musi zawsze być zestrojona kolorystycznie z przyszłym mężem? na zasadzie kolor torebki dobrany do butów i tego typu teorie?" Nie musi, moim zdaniem nawet nie powinna ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
świetna stylizacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Wg mnie będą tu pasować złote kolczyki i bransoletka
![]() ![]() ![]() A czy strój panny młodej musi być idealnie dopasowany do stroju pana młodego pod względem kolorystycznym?Jak dla mnie nie ![]() Byłam na jednym ślubie,na którym pan młody miał garnitur dobrany do koloru sukni panny młodej(łosoiowy)i wyglądał trochę śmiesznie ![]() ![]() A tak poza tym prześliczna suknia! ![]()
Edytowane przez anna_belle Czas edycji: 2014-03-05 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tak w ogóle co to za suknia?? jest przepiękna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jeśli mogę się wtrącić
![]() Takie jest moje zdanie. Sama będę miała sporo koronek, choć nie aż tak dużo. Welon z koronką i duże kolczyki z ozdóbką do włosów w komplecie i już żadnej inne biżuterii nie zakładam oprócz pierścionka i obrączki rzecz jasna. To naprawdę wystarczy. Ślicznie będziesz wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wszystkie piekne poza fryzurą - bez tapira u góry będzie lepiej, ale pewnie dostosowywanie fryzury masz jeszcze przed sobą
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dzięki za wszystkie rady, faktycznie chyba odpuszczę sobie biżu. Jeśli mogę jeszcze dopytać co sądzicie o welonie? Długi do ziemi wygląda przy tej sukni i ternie bardzo dobrze, już przymierzałam. Myślałam o takiej ozdobie do włosów i zdjęciu welonu zaraz po ślubie...a może jednak go zostawić? Czy taki długi welon mocno przeszkadza w trakcie wesela? (to nie welon katedralny żeby owijać nim sobie 3 razy rękę) Może zamienić na krótki potem...ale nie wiem czy to nie zepsuje sukienki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ja bym na ślub ubrała ten długi welon a potem zostawiła tylko jakąś ozdobę we włosach
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
JEsli dobrze się czujesz w tym długim welonie i Ci się podoba, to myślę, że nie ma przeszkód i spokojnie możesz go założyć do kościoła, a potem przecież możesz zdjąć i założyć tylko na oczepiny lub rzucić czymś innym, np. podwiązką czy kwiatami - możliwości jest wiele.
Ja sama mam w planach welon, choć nie tak długi, ale do bioder, ze sporą ilością koronki i różnych koraliczków, co w rezultacie sprawia \, że jest dość ciężki, ale założę go do kościoła, bo uważam, że pięknie pasuje do całości, a potem ściągnę i zostawię tylko ozdobę we włosach. Wiele PM ściąga welony w trakcie wesela, bo czasem zwyczajnie są ciężkie, czasem niewygodne, a czasem po prostu taką mają ochotę. Na oczepinach... hmm.. nie wiem czym będę rzucała, ale możliwości jest wiele. Moja koleżanka nie miała welonu, a kwiatków jej było szkoda, to rzuciła podwiązką i było super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Piękna stylizacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Całkiem fajnie wyglądają te kolczyku, które ma modelka na zdjęciu. Chyba lepiej bez naszyjnika (masz z tyłu "kołnierz") i bransoletki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
im mniej, tym lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem bransoletka i naszyjnik odpada. Delikatne kolczyki ładnie będą wyglądać przy upiętych włosach. Koronki i biżuteria to byłby przesyt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.