|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Calvin Klein - które?
Cześć
![]() Które perfumy Klein'a uważacie za najlepsze, najbardziej kobiece? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Calvin Klein - które?
wg mnie euphoria
![]() ale rzecz gustu oczywiście ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja najbardziej lubię Truth i Obsession, ale uważam również, że to osobiste upodobania grają dużą rolę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej kobieca według mnie będzie chyba Euphoria ewentualnie Obsession Night
![]() osobiście oprócz powyższych lubię i używam IN2U, Eternity i od czasu do czasu One.
![]() Edytowane przez królewna z drewna Czas edycji: 2013-11-21 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ogólnie nie przepadam za zapachami CK, ale jeśli miałabym wybierać najlepszy, to byłby Eternity.
![]() |
#6 |
Spod wody.....
|
Od roku "jeżdżę" na Euphorii do pracy ( wydaje mi się dosyć "bezkonfliktowa" a zarazem ma sporo uroku i nie jest nijaka. Używam różnych perfum-mam kilka ukochanych: Anioł, Słonik, Alien, Samsara itd, ale własnie Euphoria przysparza mi najwięcej komplementów- zwłaszcza od mężczyzn
![]() Na lato natomiast kupiłam CKIN2U, ładne, ale ja przyzwyczajona do killerów, które czasem czuję nawet po prysznicu tutaj jestem trochę rozczarowana trwałością, ale stosunek cena-pojemność rekompensuje jego ulotność ![]() Ostatnio napaliłam się na Eternity, czekam na jakąś rozbiórkę ![]() Dzisiaj od rana Anioł, używam go zawsze kiedy czeka mnie coś trudnego do załatwienia, wyobrażam sobie wtedy, że mnie strzeże i pomaga, dodaje animuszu i jakiejś tajemnej mocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja najbardziej lubię Euphorię edp i Blossom, Obsession Night no i One chociaż to unisex
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
In2U <3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Euphoria edp i edt, Euphoria Blossom, CK One, CK Be, Obsession.
Najlepsze, ale na pewno nie najbardziej kobiece. Zarówno Euphoria jak i Euphoria Blossom mają w sobie według mnie jakieś męskie nutki, które z resztą bardzo mi się podobają. CK One i CK Be - wiadomo, unisexy. Natomiast damski Obsession, chociaż przeznaczony dla kobiet, spokojnie może za unisex robić.
Edytowane przez BlueberryMilkshake Czas edycji: 2013-11-22 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogłabym nosić żadnego CK, ale chyba Euphoria we wszystkich wydaniach jest najbardziej kobieca.
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
ojj Euphorii nienawidzę.
natomiast lekki, cytrusowy, ale dlugo utrzymujący sie zapach to CK IN2YOU. bardzo polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
euphoria
![]() ![]()
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
spin doctor
|
Generalnie bardzo lubię i cenię perfumy tej marki
![]() Jedyne i niepowtarzalne są klasyki z lat 90tych: Obsession, Escape, One, Contradiction, Truth, Eternity te zapachy to mistrzostwo, mozna ich nie lubić, ale niezaprzeczalnie są wyraziste, charakterystyczne, sa "jakieś" ![]() ![]() Euphoria-również znakomity zapach ![]() ![]() Co do pozostałych- nijakie, bez tego czegoś, co sprawia, ze zapach na zawsze pozostaje w sercu i pamięci. Obecnie mam w kolekcji bardzo fajne Eternity Aqua ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Obsession, potem długo długo nic... i One. Żaden z powyższych serca mi nie skradł, ale doceniam wkład, że tak powiem.
Natomiast Euphorię i Obsession Night uważam za zuo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Euphoria edp i obsession night
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ja od Euphorii zwiewam aż się kurzy... ojjjj nie lubię jej strasznie, mimo że większość kobiet ją uwielbia
![]() ![]() Uwielbiam za to delikatny, kwiatuszkowy Eternity Moment, trawiasto-słodkawe Truth i drzewno-orientalny Secret Obsession ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.