|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Motywy Morskie
Dziewczęta ,pomożecie starej wizażance?
Potrzebuję zdjęcia ciuszków z wzorkami morskimi lub w takiej kolorystyce. Może znajdziecie coś takiego w swoich zbiorach? proszę ,proszę, proszę.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywy Morskie
a może być też bielizna?
![]() http://www.miss-triumph.com/pl/index.php-> kolekcja -> Miss Navy&Friends ![]() mam stanik i majtki, niesamowicie wygodne! i piękne ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm jeśli chodzi o wzory morskie to jedynie przychodzą mi na myśl kotwice.Motyw kotwiczek widziałam na ciuchach Primp,teraz widzę na All jedynie motyw królika
![]() ![]() Ad koloru morskiego to ubóstwiam! Mam w tym kolorze swój ukochany długaśny sweter z Vila ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
sugarkitty
Bielizna jak najbardziej może być ,dzięki wielkie. Facilmente Motywy morskie to także rozgwiazdy ,koniki morskie,rafa itd więc jakby coś się u Was na kompach takiego znalazło będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
I ostatnie...znalazłam jeszcze trochę,ale nie będę już nie będę zaśmiecała forum
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny
Jesteście kochane ,tego właśnie szukałam !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
W sumie nie morskie ale lubie rzeczy w palmy
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.