|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
-Wątek Grażyny68,L'Oreal,Estee Lauder,Nivea Visage Young-
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Jestem nowa na tym forum,dlatego proszę o wyrozumiałość. Na początek może moja (bardzo króciutka ![]() 1.Estee Lauder Automatic pencil for brows - kredka do brwi w kolorze 03-Soft Black (nową lub z małym ubytkiem). Oraz wszystko co macie - proponujcie dziewczyny! Legenda: czerwonym zaznaczam dokładki różowym rzeczy wymienione W zamian mam: 1.Nivea Visage Young 'Freshen up' - Tonik (zużycie do 5 %) 2.Miraculum - Peeling myjąco-wygładzający,minimalizują cy efekt 'pomarańczowej skórki' (zużycie ok.25 %) 3.AA Oceanic - Krem ochronny do twarzy SPF 20 (raz użyty) 4.L'Oreal Elvital - niemiecka wersja Elseve, 'czerwona' odżywka do włosów chroniąca kolor (zużycie ok.5-10 %) 5.Ziaja - krem ogórkowy do cery normalne,tłustej i mieszanej,opak.100 ml (raz użyty) 6.Estee Lauder Automatic Pencil for Brows - kredka do brwi w kolorze 06-Ebony Brown NOWA!!! 100% oryginalna . Wymienię na inny kolor (patrz Wish List), nabyta w Anglii za 20 funtów,pomyliłam się w kolorze ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: -Wątek Grażyny68,L'Oreal,Estee Lauder,Nivea Visage Young-
Wątek zamykam, zapoznaj się z regulaminem.
Należy wymieniać się tylko z 1 konta na wizażu ![]() Zabezpieczenie przed oszustami Użytkownicy, które powielają swoje konta i próbują "kombinować" z nimi na Targowiskach, są automatycznie wykrywani przez nasz system. Wymieniaj się TYLKO z jednego konta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.