|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
C&A-Clockhouse-kupiłam wadliwą skórę-co teraz?
hej. jak w temacie- wczoraj wieczorem w Gal.Kaz. w Krk kupiłam w sklepie C&A kurtkę skórzaną marki Clockhouse.
Dziś rano jak popatrzyłam na guziki to na samym dole widać, że guzik "zaczyna rwać skórę"- jest pęknięcie jakby od zbytniego naciągnięcia... Kupując ją tego nie zauważyłam.... ![]() ![]() Mam paragon, metki i co myślicie-iść z tym do jakiegoś krawca czy podjechać żeby nie wiem... zwrócili mi kasę albo wymienili na tą samą tylko nie wadliwą. Problem w tym, że właśnie to był ostatni rozmiar 36 z tego fasonu-potem to już tylko 42 ![]() Co robić czy ktoś miał coś wspólnego z tym sklepem? Bo znowu nie chcę czekać na kurtkę która będzie w reperacji miesiąc... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: C&A-Clockhouse-kupiłam wadliwą skórę-co teraz?
Ja kiedys musialam wymienic spodnie w C&A i nie bylo juz tego koloru w moim rozmiarze. A wiec babka zadzwonila do drugiego C&A i zarezerwowala mi tam te spodnie a ja podjechalam i odebralam. Mogla tez zamowic z innego C&A zeby przyslali ten rozmiar ale musialabym poczekac pare dni... a tak podjechalam i mialam zaraz. Nie wiem jak sie takie sprawy maja w Polsce ale C&A to w koncu niemieckie i jak tutaj tak robia to i w Polsce tez. Powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
dzięki... chyba podjade jednak do nich
![]() ![]() A czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją z C&A w Polsce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Musisz pojechać do C&A i reklamować.
Na pewno uznają Ci reklamację, bo jest to ewidentnie wada produktu. Powodzenia ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
oby...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Jeśli nie dawno ja zakupiłaś to możesz ją jeszcze zwrócić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
oddaj ja
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
byłam w C&A- miły Pan Ekspedient był bardzo uprzejmy- sam zaproponował co może mi zaoferować- ponieważ nie było już kurteczki z tego fasonu na sklepie więc powiedział że może zwrócić gotówkę lub obdzwonić siedziby C&A w krk.
Oczywiście zależało mi na kurtce nie na gotówce więc obdzwonił krk jednak śladu tej kurteczki nigdzie nie było ![]() ![]() ![]() obsługa godna pochwały ![]() PS: pewnie dlatego, że to był PAN ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.