|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wyjazd chlopaka , związek na odleglosc
moj chlopak mod ktorym jestem od polowy sierpnia w6yjezdza niedługo na studia
niby nie daleko ale mam jakies lęki i obawy że wszystko sie posypie , że znajdzie tam sobie kogos innego , ze to nie przetrwa .. tam bedzie tyle dziewczyn i chociaz on mnie zapewnia ze nasz związek się skonczy dobrze to jednak mam jakies złe przeczucia :/ on niby na weekendy ma przyjezdzac .. byłyście może kiedys w podobnej sytuacji ? bo z facetami to nigdy nic nie wiadomo przecież
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wyjazd chlopaka , związek na odleglosc
Byłam przez dwa lata w związku na odległość. Od początku tak było. Przetrwaliśmy dzięki zaufaniu, wytrwałości i miłości (ale poważnie to zabrzmiało
) Umartwianie się na "zapas", że on tam może sobie kogoś znaleźć nic Ci nie da. Musisz wierzyć w powodzenie związku- to najlepsza receptaWcześniej byliśmy z TŻ oddaleni od siebie 600 kim. A obecnie jesteśmy szczęśliwą parą mieszkającą obok siebie; dla mnie przeprowadził się tutaj (musiałam się pochwalić )Dasz radę, poza tym sama piszesz, że będzie przyjeżdżać na weekendy- to wbrew pozorom nie tak rzadko, uwierz mi
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Na intymnym jest dość dobrze rozwinięty wątek na ten temat.
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ja właśnie też znalazłam sie w takiej sytuacj... i mam te same obawy co i Ty..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

niby nie daleko ale mam jakies lęki i obawy że wszystko sie posypie , że znajdzie tam sobie kogos innego , ze to nie przetrwa .. tam bedzie tyle dziewczyn i chociaz on mnie zapewnia ze nasz związek się skonczy dobrze to jednak mam jakies złe przeczucia :/ on niby na weekendy ma przyjezdzac .. byłyście może kiedys w podobnej sytuacji ? bo z facetami to nigdy nic nie wiadomo przecież

) Umartwianie się na "zapas", że on tam może sobie kogoś znaleźć nic Ci nie da. Musisz wierzyć w powodzenie związku- to najlepsza recepta