|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gillette for Woman
Gillette for Woman - Satin care do skóry wrażliwej z aloesem i wit. E (niebieska):
![]() ![]() ![]() czarodziejka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Gillette for Woman
chodzi o satin care zel ?? jesli tak to odpowiadam
![]() kupilam ostatnio w rossmanie, byla promocja, kosztowal 14,99 i do tego gratis bylo 5 maszynek do golenia glilette. Uzywa sie tak samo jak kazdej innej pianki czy zelu do golenia. Kupic pewnie mozna w kazdym hipermarkecie i sklepie kosmetycznym, bynajmniej ja zawsze i wszedzie je widze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dzięki mskladaczku za wyczerpującą odpowiedź. ![]() Ja mieszkam w starsznej dziurze i tu niestety czegoś takiego nie dosatnę, więc mam kolejną MEGA proźbę ![]() Zna ktoś może sklep, gdzie dostanę to cudo? Chodzi mi o sklep interentowy. ![]() Całuski i pozdrowienia ![]() Czarodziejka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
kiedy byla ta promocja w rossmanie? jest jeszcze moze aktualna? bo chetnie bym sobie ta maszynke kupila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
kupowalam jakies dwa tygodnie temu, ale bedac ostatnio, w sobote bodajze tez widzialam
![]() Czarodziejko sklepu internetowego nie moge polecic zadnego bo zwyczajnie takiego nie znam ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.