|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Okolice Sosnowca-gdzie przedluzyc wlosy?
Pierwszy raz sie tu wpisuje, wiec witam Was! Bardzo marze o dlugich wlosach, ktorych nijak nie moge zapuscic...Bardzo mnie kusi aby przedluzyc sobie wlosy. W zwiazku z tym chcialabym aby mi ktos, kto ma moze juz sprawdzone miejsca, poradzil gdzie moglabym to sobie zafundowac. Jestem z Sosnowca. Ciekawa jestem, ktora metoda jest najmniej szkodliwa dla wlosow-moze mi cos w mojej sprawie konkretnie polecicie?Dzieki z gory!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Okolice Sosnowca-gdzie przedluzyc wlosy?
Moja znajoma fryzjerka zajmuje się przedłużaniem włosów,ale niestety nie wiem dokładnie w jakim zakładzie pracuje. Dziś lub jutro chyba będę sie z nią widziała także zapytam o adres. Z tego co wiem to ona całkiem nieźle orientuje się w temacie - bywa na różnych szkoleniach itp. Jak tylko się dowiem co i jak to Ci napiszę. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No tak..dopiero zerknęłam na datę Twojego pytania.. To chyba już niekatualne,co? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
:)
Czesc dziewczyny
![]() Przepraszam, jesli zadane pytanie pojawilo se juz an forum,ale nie da sie tego wszystkiego przejsrzec ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
upsss to zly watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.