|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Oprawić obraz
Witam cieplutko
![]() Po pierwsze, nie wiem czy to dobre forum, wiec w razie pomyłki przepraszam i proszę o przeniesienie ![]() A mój problem jest nastepujący, razem z kolezankami kupilysmy kolezance na 18stke taki obraz http://www.vide.pl/plakaty/artysci/R...Hebuterne.html i teraz zastanawiam się jak go oprawic. Czy pasuje do niego antyrama? Bo jej pokój jest dosć nowoczesny, czerwone szafy, sciany pozaklejane wycinkami z gazet, dużo kolorów i kształtów wiec wydaje mi sie ze klasyczna rama nie bedzie pasowała, ale nie jestem pewna dlatego pytam. A jaki bylby najlepszy kolor pasepartout? Wszystkie rady mile widziane i z góry dziękuje za pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chi~
|
Dot.: Oprawić obraz
do nowoczesnego pokoju jak najbardziej będzie pasować antyrama
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oprawić obraz
znajoma plastyczna mówiła mi, że kolor biały lub delikatny ecru pasują do każdego obrazu, ale są mało interesujące. Żeby podkreślić kolory na obrazie najlepiej dobrać passe partout do samego obrazu oraz do kolorów we wnętrzu. Jeśli chodzi o konkretny kolor, to nie poradzę, bo nie lubię wielu barw, jest mi "duszno" w takich pomieszczeniach. A antyrama będzie w porządku do nowoczesnego wnętrza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.