|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Proszę o sugestie w kwesti dodatków .
Witam Was drogie wizazanki. Właśnie skończyłam swoje pierwsze mieszkanie (na zdjęciach jeszcze bałagan i pusto) teraz jest już po domowemu , jeszcze świątecznie. Jednak na wiosnę chce zmienić dodatki. Przedstawię co już jest a co jeszcze planuje i proszę o sugestie z czego zrezygnować , co wybrać , dodać , zamienić .
Pierwsze pięć zdjęć to do zobrazowania co dekorujemy . W następnym poście zaprezentuje moje propozycje i BARDZO proszę dajcie swoje sugestie. Czy mieszkanie nie jest "za odważne" |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o sugestie w kwesti dodatków .
Więc tak to co jest to cały biały korytarz z białym fotelem z kolorowym wieszakiem zd.1 i obrazem zd.2 planuje jeszcze panele na ścianie jak na zd.3 oraz białą i pomarańczową szafkę .
Natomiast w salonie z aneksem poduszki zd 4 i 5 ( są) obraz zd 6 (jeszcze nie ma) , różowe miski też są . Teraz zastanawiam się nad dekoracją na ścianie w kuchni mam do wyboru dwie fioletowe kwiaty lub łąkę tylko że w żółtym kolorze . I puki co nie wiem co dalej , chciałam pierwotnie pójść w żółty i szafy (jakieś wazony ze świeżymi wiatami , więcej poduszek, ramki itd , jednak jeśli zdecyduje się na fioletową dekoracje ściany co wybrać ? Troche burzy to moją koncepcje. Ogólnie zależy mi na białym wnętrzu z kolorem . Aha i do łazienki chce wstawić to transparentne krzesło |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo proszę chociaż o sugestie czy wybrać fioletowe kwiaty czy zółtą łąkę na ścianę miedzy meblami w kuchni.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio kocham fioletowy w mieszkaniach, więc polecam fioletowe kwiaty bardzo pozytywnie nastrajają
(ja mam obecnie mieszkanie w kolorach fiolet/czerwień/biały i bardzo dobrze czuję się w tym wnętrzu.Tutaj polecę Ci jako dodatek lampę z IKEI, którą wczoraj przywiesiłam u mnie nad stołem i nie mogę wyjść z podziwu, więc załączam zdjęcie wygląda nowocześnie, daje zimne światło, ale bardzo przyjemne
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na potwierdzenie kilka inspiracji białych kuchni z żółtym w dodatkach. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Co do kuchni chyba macie racje że żółty dałby dużo radości.
Jeśli chodzi o lampę z ikei muszę ją zobaczyć na żywo. Chciałabym się jeszcze dowiedzieć jakie macie propozycje lampy stojącej (takiej na komodę ) żeby pasowała do wnętrza oraz dwóch lampek do sypialni . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

(ja mam obecnie mieszkanie w kolorach fiolet/czerwień/biały i bardzo dobrze czuję się w tym wnętrzu.
wygląda nowocześnie, daje zimne światło, ale bardzo przyjemne