|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Dilda
Szukam preparatów pod oczy - głęboko nawilżających i mocno odżywczych - masek, serum, treściwych kremów. chętnie z serii profesjonalnych. BARDZO PILNE!!!!
Poszukuję też peelingów do ciała. Poszukuję też zapachów w stylu drzewno-leśno-bagiennobłotnych i wody po goleniu YR - ciemno i jasnoniebieskiej (kto ma, ten wie). I tylko i wyłącznie tych rzeczy. NIE SZUKAM KOLORóWKI!!!!!!!! PISZCIE CO WAS INTERESUJE W MOIM WąTKU, CO MACIE DO ZAPROPONOWANIA. NA POSTY TYPU: MOżE COś U MNIE? W OGóLE NIE ODPISUJę Bardzo proszę także o wiadomości na PW, ponieważ Wizaż chodzi mi jak ruski czołg (mam bardzo wolne łącze) i zanim załaduje mi się mój wątek, zdążą już w sejmie wybrać nowego premiera ![]() Preferuję większe wymiany, chcę się szybko pozbyć tych kosmetyków, więc jeśli coś mi się spodoba, spakuję nawet pół kramu. NAJPIERW: 1. Tusz Maybelline Volume Express w kolorze Dark Brown, kupiłam wczoraj w Rossmanie, pomyliłam kolor ![]() Poza tym: 1. Pianka do demakijażu i mycia twarzy Clarins Doux Nettoyant Moussant (bez peelingu) - ledwie napoczęta. Z Douglasa. Wolę jednak tę z peelingiem. 2. Antyperspirant Nivea Pure Invisible 24 h niebrudzący - zostało 0k. 2/3 3. Pasta do zębów Signal Herbal z fluorem i wapniem, 125 ml, NOWA 4. Krem brązujący do twarzy Mixa - NOWY 5. Puder Clinique Stay Matte Sheer Oile-Free w kolorze 01 stay buff - spadł na podłogę, zostało tyle, co na zdjęciu, może komuś się przyda, zawsze można sobie utłuc na sypki. Znakomicie matuje. ZA JAKąś DUPERELKę. 6. Błyszczyk Bell Light Color Satin Lip Gloss w kolorze 213, prześliczny łososiowy beż, na ustach praktycznie transparentny. Smak: guma do żucia ![]() 7. Szampon Seboravit do włosów słabych i przetłuszczających się - ok. 150 ml (wystał się w brodziku) 8. Płatki peelingujące Clean o Peel - zużyte 3-4 sztuki ) 9. Nowa kosmetyczka z Twojego Stylu, beżowa z koralikami - GRATIS 10. Dwa eyelinery - w popielatym kolorze - Lumene (została ok. połowa) i Szafir (prawie cały) - GRATIS. 11. Kremy: na noc i pod oczy Cyrasa z koenzymem Q10 i witaminami - GRATIS 12. Szampon Pantene ProV dla blondynek Blonde Expressions - została trochę mniej niż połowa 13. Szampon Phytum Actif YR dla blondynek, zostało 2/3. Piękni pachnie tuberozą. 14. Połyskujący puder do ciała Avon Magic - tylko napoczęty. Ważny do końca września! 15. Filtr Avene 50+ zostało z 2/3, kupiony w lecie, nie wiem po co. 16.Active C LRP krem pod oczy - z tubki metalowej 5 ml zostało 4 ml. 17. Krem Botoskin pod oczy Bielendy - została połowa. Przesyłka: polecony priorytet. Dilda - pierwsze słowo wypowiedziane przez moje dziecko.
Admin broni Admin radzi Admin nigdy cię nie zdradzi Edytowane przez Helena Czas edycji: 2007-09-27 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.