|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Isil - zaczynam robić pazurki
Hej.
Pazurki zaczęłam robić mniej więcej w październiku, ale przez ten czas zrobiłam je może 5 razy. Teraz postanowiłam wrócić do pracy nad swoimi umiejętnościami i mam nadzieję że mogę liczyć na wasze opinie i pomoc w rozwijaniu się. Mam nadzieję że zdjęcia będą na tyle dobre by ktoś mógł mi powiedzieć co jest do poprawki a co jest zrobione dobrze. Z gry dziękuję za rady ![]() Edytowane przez Isil Czas edycji: 2011-08-25 o 17:33 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Isil - zaczynam robić pazurki
przede wszystkim do poprawki jest zdjecie. Z tego niewiele mozna wywnioskowac
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
To jutro postaram się zrobić lepsze... W końcu dzisiaj pazurki mamie robiłam więc jest coś nowego
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... Troszkę długo robisz to lepsze zdjęcie... już minęło ładnych paręęę miesięcy. Doczekamy się?
Chętnie obejrzę Twoje prace... Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
jest lepiej niż dobrze choć zdjęcie jest niewyrazne
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Damno mnie tutaj nie było... Nie miałam komu robić paznokci i miałam zastój... rok minął ostatni0o zrobiłam kurs... nie jest idealnie widzę wiele błędów ale jest lepiej niż było... mam nadzieję. Aaa no i koniec z tipsami teraz tylko szablon i nauka formowania tunelu i malowania linii uśmiechu
![]() Paznokcie z 05.07.2012r. Paznokcie z 07.07.2012r.
Od 15.05.2011 r. do 24.10.2011 r. przyrost wagi od 50 do 68kg -Start diety (24.10.2011 r.) 26.11.2011 r. - 58kg 08.12.2011 r. - Planowana grzeszna lampka wina. 24.12. 2011 r. - Nadzieja na wejście w fazę III Edytowane przez Isil Czas edycji: 2012-07-07 o 23:01 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... mimo, że te stare zdjęcia są niby mało wyraźne to wydaje mi się, że tam kształt był lepszy. Tutaj troszkę szerokie, musiałabyś boki poprawić. Przy ostatnim french'u chyba nie użyłaś covera, bo widzę prześwit naturalnej końcówki. Patrząc na fotkę paznokci z 05.07 chyba płasko żel położony, tak na kciukach mi się wydaje, bo akurat widać z boku. Mam nadzieję, że wypowiedzą się też bardziej doświadczone dziewczyny.Ważne, żeby się nie poddawać - mi też jeszcze dużo brakuje...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

moje paznokcie