Chcę wrócić do ex TŻ pomocy;( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-12-05, 15:22   #1
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Chcę wrócić do ex TŻ pomocy;(

Zaśmiecę Wam wątek -przepraszam....Ale już nie wiem co mam robić A więc.... W tamtym roku poznałam Mateusza.... Nie długo po tym byliśmy już parą.... To była miłość od pierwszego wejrzenia... Gdy zobaczyłam go po raz pierwszy nie mogłam przestać o nim myśleć... Ja byłam zauroczona...A on zakochany.... Spędzalam z nim kilka godzin dziennie, a potem jeszcze wisiałam z nim na telefonie godzinami.... Ale z mojej strony miłość równie szybko odeszła co przyszła.... Odeszłam od niego.... Przez kilka miesięcy dostawałam jeszcze od niego sms'y o treści "kocham cie" -ale nie czułam nic.... W sumie to już zaczęłam zapominać o tym co było.... Do czasu. 2 tygodnie temu się odezwał. Pisałam z nim jak gdyby nigdy nic. Zapytal czy coś do niego jeszcze czuje- odpowiedzial że coś mnie tam w sercu ruszyło jak się odezwał...Co prawdą nie było bo nie czułam nic.... Mateusz dał mój nr swojemu koledze Emilowi.... Pisałam z nim dosyć intensywnie.... W niedziele obydwoje przyjechali do mnie.... Mateusza nie poznałam....Dosłownie jakbym widziala inną osobę-nie moglam się na niego napatrzeć.... No ale zajęłam się rozmową z Emilem...Mateusz mało co się odzywał.... Gdy było mi zimno Emil przytulił mnie do siebie- ja odrazu spojrzałam na Mateusza, nie tęgą mial mine.... Wracając ze spotkania z nimi doszłam do wniosku że chyba zaczyna mi zależeć na Mateuszu... Emil pisal do mnie bez przerwy, chciał sie jeszcze spotkać, bardzo mu się spodobałam....Pisalam z nim ale tak dosyć chamsko bo nic nie czułam....natomiast coraz bardziej zależało mi na Mateuszu... Mateusz nie mial nic na koncie więc do niego nie pisałam....Ale wiedziałam, że on myśli że pomiędzy mną, a Emilem już coś jest.... emil mu się chwalił że ze sobą piszemy....Pewnie podkoloryzował wszystko, gdyż ja nie napisałam nic co by wskazywało że w jaki kolwiek sposób mogłoby mi na nim zależec.... Poprosiłam o pomoc Mateusza ciotkę, z którą się kiedyś przyjaźniłam.... Ona powiedziala mi że Mateusz powiedzial jedenie że ja kręce do Emila... Wkurzyłam się.... Emilowi napisałam, że nic z tego nie będzie, że ja wole Mateusza itp. Mateuszowi zresztą też napisałam że mi na nim zależy i że Emil już wie że wole jego. Emil mi napisał że Mateusz się ze mną i tak nie spotka. Potem jeszcze dodał że się puszczam i że on o tym wie. Załamałam się- bo co ja niby zrobiłam takiego co by wskazywało na to że się puszczam?? Rozmawiałam dziś z siostrą Mateusza-Żanetą.... Ona powiedziała mi że ona nic nie wie i że słyszała jedynie jak on mówił że ja wybrałam Emila.... Żaneta ma z nim dziś porozmawiać.... Zapyta się czy będzie chciał się ze mną spotkać....Matko.....ja go chyba kochamCo ja mam robić

Edytowane przez mundziolek
Czas edycji: 2007-12-05 o 15:57
mundziolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 15:28   #2
Mallutka
Zadomowienie

Dot.: Chcę wrócić do ex TŻ pomocy;(

Cytat:
Napisane przez mundziolek Pokaż wiadomość
Zaśmiecę Wam wątek -przepraszam....Ale już nie wiem co mam robić A więc.... W tamtym roku poznałam Mateusza.... Nie długo po tym byliśmy już parą.... To była miłość od pierwszego wejrzenia... Gdy zobaczyłam go po raz pierwszy nie mogłam przestać o nim myśleć... Ja byłam zauroczona...A on zakochany.... Spędzalam z nim kilka godzin dziennie, a potem jeszcze wisiałam z nim na telefonie godzinami.... Ale z mojej strony miłość równie szybko odeszła co przyszła.... Odeszłam od niego.... Przez kilka miesięcy dostawałam jeszcze od niego sms'y o treści "kocham cie" -ale nie czułam nic.... W sumie to już zaczęłam zapominać o tym co było.... Do czasu. 2 tygodnie temu się odezwał. Pisałam z nim jak gdyby nigdy nic. Zapytal czy coś do niego jeszcze czuje- odpowiedzial że coś mnie tam w sercu ruszyło jak się odezwał...Co prawdą nie było bo nie czułam nic.... Mateusz dał mój nr swojemu koledze Emilowi.... Pisałam z nim dosyć intensywnie.... W niedziele obydwoje przyjechali do mnie.... Mateusza nie poznałam....Dosłownie jakbym widziala inną osobę-nie moglam się na niego napatrzeć.... No ale zajęłam się rozmową z Emilem...Mateusz mało co się odzywał.... Gdy było mi zimno Emil przytulił mnie do siebie- ja odrazu spojrzałam na Mateusza, nie tęgą mial mine.... Wracając ze spotkania z nimi doszłam do wniosku że chyba zaczyna mi zależeć na Mateuszu... Emil pisal do mnie bez przerwy, chciał sie jeszcze spotkać, bardzo mu się spodobałam....Pisalam z nim ale tak dosyć chamsko bo nic nie czułam....natomiast coraz bardziej zależało mi na Mateuszu... Mateusz nie mial nic na koncie więc do niego nie pisałam....Ale wiedziałam, że on myśli że pomiędzy mną, a Emilem już coś jest.... emil mu się chwalił że ze sobą piszemy....Pewnie podkoloryzował wszystko, gdyż ja nie napisałam nic co by wskazywało że w jaki kolwiek sposób mogłoby mi na nim zależec.... Poprosiłam o pomoc Mateusza ciotkę, z którą się kiedyś przyjaźniłam.... Ona powiedziala mi że Mateusz powiedzial jedenie że ja kręce do Emila... Wkurzyłam się.... Emilowi napisałam, że nic z tego nie będzie, że ja wole Mateusza itp. Mateuszowi zresztą też napisałam że mi na nim zależy i że Emil już wie że wole jego. Emil mi napisał że Mateusz się ze mną i tak nie spotka. Potem jeszcze dodał że się puszczam i że on o tym wie. Załamałam się- bo co ja niby zrobiłam takiego co by wskazywało na to że się puszczam?? Rozmawiałam dziś z siostrą Mateusza-Żanetą.... Ona powiedziała mi że ona nic nie wie i że słyszała jedynie jak on mówił że ja wybrałam Emila.... Żaneta ma z nim dziś porozmawiać.... Zapyta się czy będzie chciał się ze mną spotkać....Matko.....ja go kochamCo ja mam robić

kochasz go, a moze po prostu zaczlo ci zalezec, bo nie mozesz go miec??
Mallutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 15:35   #3
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Sprawiasz wrażenie, jakbyś sama nie wiedziała, czego chcesz. Zauroczenie mylisz z miłością. Wstrzymaj się z deklaracjami o miłości, bo jeśli i tym razem przestanie Ci zależeć na Mateuszu, to już będzie igranie z jego uczuciami.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 15:38   #4
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
Napisane przez Mallutka Pokaż wiadomość

kochasz go, a moze po prostu zaczlo ci zalezec, bo nie mozesz go miec??
Sama nie wiem jak to interpretowac W kazdym badz razie od kiedy go zobaczylam to nie jestem sobą.....Płacze kilka razy dziennie......W nocy spac nie moge....A jak juz zasne to on mi sie sni Oddałabym wszystko by moc go zobaczyć..... By moc sie do niego przytulic tak jak kiedys..... Przyjaciele już ledwo co ze mną wytrzymują....Dziewczyny zakazają mi o nim mówić bo już mają dośc sluchania o nim.... A mój najleprzy przyjaciel powiedzial mi wczoraj że jestem już naprawde nie normalna i że mam się opanowac.... A jak mu napisalam w srodku nocy ze juz nie mam po co zyc i ze pojde sie powiesic albo podetne sobie zyly i ze nie zartuje -to myslalam ze moj przyjaciel mnie za to zabije...Zaraz zadzwonil do mnie i tak mnie opieprzyl ze masakra....Powiedzialam mu dzis ze normalnie to ja go kocham za to wszystko-zresztą czesto mu to mowie(ale ta milosc to taka przyjacielska).... Podziwiam go że znosi moje ciagle nawijanie o Mateuszu.... Bo ja juz o niczym innym nie potrafie rozmawiac.......
Stary 2007-12-05, 15:47   #5
YochikoYankee
Przyczajenie

oooooj......Nie wiem czy to można nazwac miłością.... Jesteś troche jak małe, rozkapryszone dziecko, chcesz to czego nie mozesz dostac. Jak on chciał to Ty to olałaś.Jak on nie chce to Ty świrujesz (zabiję się??)bo nie możesz zyc bez niego. Nie wiem w jakim jestes wieku ale wydaje mi się ze jestes troche rozchwiana emocjonalnie....-delikatnie rzecz ujmując.....
Stary 2007-12-05, 15:55   #6
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
Napisane przez YochikoYankee Pokaż wiadomość
oooooj......Nie wiem czy to można nazwac miłością.... Jesteś troche jak małe, rozkapryszone dziecko, chcesz to czego nie mozesz dostac. Jak on chciał to Ty to olałaś.Jak on nie chce to Ty świrujesz (zabiję się??)bo nie możesz zyc bez niego. Nie wiem w jakim jestes wieku ale wydaje mi się ze jestes troche rozchwiana emocjonalnie....-delikatnie rzecz ujmując.....
No tak regularnie mam wizyty u psychologa.....Bo przez jeszcze innego ex tż kiedyś popadłam w straszną depreche....Proby samobojcze....żyletka.... eh......męczylam się z tym bardzo dlugo....Od tego czasu jestem nadwrazliwa na wszystko.... i na wszystko reaguje zbyt emocjonalnie..... ele nie będę o tym pisać bo ludzie mają dużo poważmniejsze problemy.....A takie jak ja ma wiele osób więc nie ma co się użalać nad sobą.....
Stary 2007-12-05, 16:01   #7
izmonek
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to izmonek

hm kazda kobieta chyba zbyt emocjonalnie podchodzi do zwiaz\ku dlatego sa takie problemy
trzeba na luzie jak faceci

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-05, 16:10   #8
YochikoYankee
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez izmonek Pokaż wiadomość
hm kazda kobieta chyba zbyt emocjonalnie podchodzi do zwiaz\ku dlatego sa takie problemy
Się zgadzam

A skoro piszesz ze kiedys juz miałas podobne problemy to hmm....wybacz ale za kilka miesięcy znowu możesz targnąć się na swoje życie przez innego faceta bo to właśnie bez niego nie będziesz umiała żyć....a uwierz mi naprawdę nie warto....
Stary 2007-12-05, 16:14   #9
bitter
Zadomowienie

najpierw dorośnij. ile Ty masz lat, 15?
i chyba nie znasz słowa miłość skoro mówisz że kochasz.

tyle ode mnie :|
Stary 2007-12-05, 16:36   #10
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
Napisane przez izmonek Pokaż wiadomość
własnie chciałabym zastosowac sie do tego "na luzie jak faceci"....chociaz to tez nie zawsze, bo nie ktorzy faceci to nie koniecznie na luzie.....
Cytat:
Się zgadzam

A skoro piszesz ze kiedys juz miałas podobne problemy to hmm....wybacz ale za kilka miesięcy znowu możesz targnąć się na swoje życie przez innego faceta bo to właśnie bez niego nie będziesz umiała żyć....a uwierz mi naprawdę nie warto....
nie warto to wiem...lecz zawsze jak minie sporo czasu.....zawsze pod wpływem emocji działam...chociaz i tak jestem duuużo spokojniejsza jak kiedyś......pokonałam co nie które słabości....największym dla mnie sukcesem jest to że już ponad 2 miesiące się nie ciełam.....jestem z siebie dumna.mam nadzieje ze nic u mnie nie wywoła, aż takich silnych emocji(tych negatywnych) abym znów musiała to zrobić....bo kiedys radzilam sobie ze wszystkim w ten sposob....czasem dzien w dzien to robilam........ ale mam nadzieje ze to rozdzial zamkniety....

Cytat:
Napisane przez bitter Pokaż wiadomość
i chyba nie znasz słowa miłość skoro mówisz że kochasz.

tyle ode mnie :|
wiedzialam ze ktos zaraz bedzie probowal zrownac mnie z ziemia.... to Twoim zdaniem czym jest milosc??? Bylam z nim szczesliwa tylko przestalam to doceniac bo przebywalam z nim kilka godzin dziennie a potem z nim jeszcze godzinami przez telefon rozmawialam-i tak bylo codziennie.... ale przezylam z nim piekne chwile.... nigdy nie zapomne jak w srodek zimy o 2 nad ranem wybralam sie do mnie...rowerem....a ma do mnie jakies 15-20 km......nie potrafilam z nim byc bo nie pozbieralam sie jeszce wtedy do konca po zwiazku z tym przez ktorego byly te proby samobojcze.... A teraz gdy go zobaczylam..... w jednej chwili wszystko wydalo mi sie inne.... w jednej chwili zobaczylam ze przede mna stoi ktos kto potrafil wybaczyc mi wszystko, ktos kto potrafil zrobic dla mnie wszystko, ktos kto traktowal mnie jak nikt nigdy, ktos dla kogo bylam wszystkim.... nigdy nie patrzalam na niego z tej strony.... tylko jego spojrzenie potrafilo i potrafi spowodowac ze obojetnie co by sie nie dzialo to te spojrzenie potrafi zalagodzic wszystko.....bo te spojrzenie jest zupelnie inne niz te spojrzenia, z ktorymi stykam sie na codzien.....wtedy on natrafil na najgorszy moment w moim zyciu..... bylam w strasznym stanie.... dlatego rzucilam sie w wir zapomnienia dzieki niemu....byl tylko po to bo byl..... teraz zdalam sobie sprawe po co on jest........i co dzieki niemu zyskalam......i co???? moge w takim razie powiedziec ze go kocham jesli bede z nim conajmniej 15 lat, bedziemy dawno po slubie i bdziemy mieli chociaz 4 dzieci??? a do tego czasu mam mowic ze..."lubie go" ,tak???? Sorry ale wiem co to znaczy kochać kogoś!!!! bo kochałam tylko raz w życiu....a zauroczona byłam wieeeeele razy...
Stary 2007-12-05, 16:42   #11
y_ulia
Rozeznanie

bosh dziewczynoo :O
policz do 10... i przemysl jeszcze raz.

po co sie przytulalas do emila? lol
yyy...

czegos tu nie rozumiem :/

[ Uciekaj moje serce! ]

y_ulia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 16:57   #12
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
Napisane przez y_ulia Pokaż wiadomość
bosh dziewczynoo :O
policz do 10... i przemysl jeszcze raz.

po co sie przytulalas do emila? lol
yyy...

czegos tu nie rozumiem :/
nie wiem glupia bylam nie moge tego odzalowac........gdybym wiedziala ze przez to spotkanie moje uczucia tak sie zmienia wzgledem mateusza to z emilem bym nawet nie gadala...... znaczy sie w sumie to bylo tylko przytulenie sie wiec niby do niczego nie doszlo..... ale chcialam krzyczec z rozpaczy wtedy gdy spojrzalam wtedy na mateusza...... ja nie wiem czemu tak jest że ja sama sobie tak zycie komplikuje i nie pootrafie nad tym zapanowac chociaz bardzo bym chciala bo ja naprawde mam tego dosyc.... i tak zawsze jeszcze na koniec ja wychodze na najgorszą.... a jak ja cos robie to nie zdaje sobie sprawy ze to jest zle.... albo moze nie zle tylko nie zbyt bezpieczne, gdyz przewaznie za rogiem czyhają problemy.... zawsze budze sie dopiero, gdy już za ten róg wejde....
Stary 2007-12-05, 17:10   #13
YochikoYankee
Przyczajenie

Cytat:
nie wiem glupia bylam nie moge tego odzalowac........gdybym wiedziala ze przez to spotkanie moje uczucia tak sie zmienia wzgledem mateusza to z emilem bym nawet nie gadala...... znaczy sie w sumie to bylo tylko przytulenie sie wiec niby do niczego nie doszlo..... ale chcialam krzyczec z rozpaczy wtedy gdy spojrzalam wtedy na mateusza...... ja nie wiem czemu tak jest że ja sama sobie tak zycie komplikuje i nie pootrafie nad tym zapanowac chociaz bardzo bym chciala bo ja naprawde mam tego dosyc.... i tak zawsze jeszcze na koniec ja wychodze na najgorszą.... a jak ja cos robie to nie zdaje sobie sprawy ze to jest zle.... albo moze nie zle tylko nie zbyt bezpieczne, gdyz przewaznie za rogiem czyhają problemy.... zawsze budze sie dopiero, gdy już za ten róg wejde....
:conf used: Uch....na Twoje problemy nikt na forum Ci nie pomoże... Chyba musisz sie z tym zgłosić do kogoś kto zna sie na tym lepiej niż My....Niestety....

Trzymaj się i Głowa Do Góry
Stary 2007-12-05, 17:16   #14
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
:conf used: Uch....na Twoje problemy nikt na forum Ci nie pomoże... Chyba musisz sie z tym zgłosić do kogoś kto zna sie na tym lepiej niż My....Niestety....

Trzymaj się i Głowa Do Góry
moja psycholog wlaczy z moimi problemami...znaczy sie usiluje... chociaz srednio jej to wychodzi...... nawet nie nawidze siebie za to ze ona tak musi sie ze mna meczyc..... ale dziekuje za te pogrubione slowa...... dla mnie slowa maja szczegolna wartosc.......zwlaszcza jak są mile......bo kazdy cale zycie mnie potepia........dziekuje.. .....w sumie to wiele nie zrobilas...bynajmniej tak sie wydaje......ale ja patrze na to z innej strony.....nie wazne.......DZIEKUJE
Stary 2007-12-05, 17:21   #15
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bitter Pokaż wiadomość
o to samo chciałam zapytać

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 17:26   #16
Camilla
Zakorzenienie

Czegos tu nie jarze.
Po co Mateusz dał Ci nr. do Emila (jaki był w tym cel? chciał Ciebie wyswatać czy jak )
Dlaczego osobiście nie pogadasz z Mateuszem, tylko uzywasz jako pośredników, ciocie, siostre i najwidoczniej zazdrosnego Emila, który raczej Ci (wam) nie życzy dobrze?
Dojrzałe zachowanie wymaga pewnej postawy, Twoja jest bardzo dziecinna.
Poza tym nie sądze żeby to była miłość, raczej ponownie się w nim zakochałaś, do prawdziwej i dojrzałej miłości jeszcze bardzo wiele Ci brakuje

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 17:44   #17
majka_mulatka
Rozeznanie

GG do majka_mulatka

Nikt Ci w tym nie pomoże jesteś troche zaborcza i zrobiłabyś wszystko żeby z nim być, ale...
nic nie da sie zrobić na siłe,
muszisz przeczekać
a po pierwsze uspokoić się,
domyślam się że to trudne
masz przyjaciół ciesz się z tego
skoro nie będzie ci dane być z nim to będzie napewo inne przeznaczenie
są różne problemy w życiu i to nie będzie Twój pierwszy i nie ostatni problem
Taka niespełniona albo chora miłość dotyczy nas wielu cóż takie życie, ale nie dano nam go po to żeby je samemu sobie odebrać
3maj sie BĘDZIE DOBRZE
majka_mulatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 17:44   #18
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

dobra ......tak jak przypuszczalam prawie kazdy na mnie najezdza......... ze dziecinna jestem........moze i jestem...... zaraz jeszcze sie dowiem ze wszystko sobie wymyslilam albo nie wiem co jeszcze......jak zwykle..... nie piszcie jak macie mnie dodatkowo dolowac-prosze...... jesli wasze uwagi odnosni do mnie są że tak powiem lekko jadowite to prosze zachowajcie je dla sibie bo mi wystarczy ze mi ktos cos lekko nie milego na Wizazu napisze i zaraz chodze zdolowana.....
Stary 2007-12-05, 17:46   #19
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
Napisane przez majka_mulatka Pokaż wiadomość
Nikt Ci w tym nie pomoże jesteś troche zaborcza i zrobiłabyś wszystko żeby z nim być, ale...
nic nie da sie zrobić na siłe,
muszisz przeczekać
a po pierwsze uspokoić się,
domyślam się że to trudne
masz przyjaciół ciesz się z tego
skoro nie będzie ci dane być z nim to będzie napewo inne przeznaczenie
są różne problemy w życiu i to nie będzie Twój pierwszy i nie ostatni problem
Taka niespełniona albo chora miłość dotyczy nas wielu cóż takie życie, ale nie dano nam go po to żeby je samemu sobie odebrać
3maj sie BĘDZIE DOBRZE
dziekuje....przeczytalam kilka razy twoją wypowiedz...i jeszcza ją przeczytam....... troszke mi pomoglas-naprawde....wlasnie...usp okoic sie...wiesz-o tym nie pomyslalam....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-05, 18:01   #20
majka_mulatka
Rozeznanie

GG do majka_mulatka

troszke cie rozumiem bo ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego kochania i zrobiłabym wszystko tylko jest mała róznica tylko wtedy zrobiłabym wszystko jeżeli wiedziałabym że mnie kocha inaczej bym sobie darowała chociaż było by mi bardzo trudno...
ale zazdroszcze Ci bo wspomniałaś o przyjaciołach, ja nie mam nikogo kto by mógł mnie wesprzeć wtakiej sytuacji dlatego czasami naprwde sie boje/pocieszam sie wtedy spójż za okno ile tam facetów, albo wyliczam jego wady których nienawidze/ ale mam nadzieje że wyszłabym na prostą - kiedyś w końcu...
szczęścia Ci życze i ułożenia życia
Stary 2007-12-05, 18:07   #21
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
troszke cie rozumiem bo ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego kochania i zrobiłabym wszystko tylko jest mała róznica tylko wtedy zrobiłabym wszystko jeżeli wiedziałabym że mnie kocha inaczej bym sobie darowała chociaż było by mi bardzo trudno...
ale zazdroszcze Ci bo wspomniałaś o przyjaciołach, ja nie mam nikogo kto by mógł mnie wesprzeć wtakiej sytuacji dlatego czasami naprwde sie boje/pocieszam sie wtedy spójż za okno ile tam facetów, albo wyliczam jego wady których nienawidze/ ale mam nadzieje że wyszłabym na prostą - kiedyś w końcu...
szczęścia Ci życze i ułożenia życia
No tak ale w sumie to i tak wychodzimy na prostą bo ja mam przyjaciół, a Ty w zamian masz swoje kochanie , które jakby nie patrzeć z tej okazji że jest Twym kochanym to i przyjacielem też jest..... No wlasnie tylko to jest to że gdy Twoje kochanie chwilowo Cię czymś zirytuje to z powodu braku innych przyjaciół jak on nie masz komu na niego ponarzekac.... ja to odrazu zawsze musze poleciec i sie wygadac do kazdego a moze masz rodzenstwo????bo ja znalazlam tez przyjaciolke w swojej siostrze
Stary 2007-12-05, 18:12   #22
Agatkia
Zadomowienie

Ja bym ze swojej strony radzila najpierw zabrac sie za siebie i to porzadnie, poukladac mysli, uspokoic emocje- nie tylko zwiazane z ta sytuacja ale w ogole- bo z tym jak sama piszesz masz problem. Milosc nie jest magicznym zakleciem i nie zalatwia wszystkiego, na milosc trzeba byc przygotowanym (!!!). Z Twoich wypowiedzi wywnioskowalam, ze to nie jest czas na jakiklwiek zwiazek, bo za duzo w Tobie niepoukladanych spraw. I najwazniejsze- milosc to nie taki stan, kiedy bez drugiej osoby nie mozna zyc, milosc jest wtedy, gdy mimo wszystko decydujemy sie byc razem. Zastanow sie, czy w Twoim stanie, na dzien dzisiejszy rzeczywiscie jestes w stanie stworzyc normalny, zdrowy zwiazek.
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-05, 18:14   #23
majka_mulatka
Rozeznanie

GG do majka_mulatka

moja siostra jest kochana owszem niestety ma swoje lata swoje życie i swoje problemy i mieszka daleko na drugim końcu polsku nad morzem a ja cóż na południu :/, koleznki są ale to nie to samo zawiodłam sie na wielu ludziach poprostu :/... ale on jest już ponad 2,5 roku i oby jak najdłużej
Stary 2007-12-05, 18:35   #24
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
moja siostra jest kochana owszem niestety ma swoje lata swoje życie i swoje problemy i mieszka daleko na drugim końcu polsku nad morzem a ja cóż na południu :/, koleznki są ale to nie to samo zawiodłam sie na wielu ludziach poprostu :/... ale on jest już ponad 2,5 roku i oby jak najdłużej
a moja siostra mieszka w wielkiej brytani, jest 11 lat starsza, ma dzieci.... i doskonale sie dogadujemy...na gg z nia dosyc czesto rozmawiam....spedzilam u niej 2 miesiace nie tak dawno.... i 16 grudnia znow jade do niej na 3 tygodnie wiec mozna i tak powiem Ci ze ja tez sie zawiodlam nie raz na tych, ktorych uwazalam za przyjaciol...a zwlaszcza na kobietach.... z tym ze ja jakos dosyc szybko wybaczam.... a prawdziwego przyjaciela znalazlam wlasnie o dziwo w facecie....a bylam pewna ze przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna jest nie mozliwa....a tu prosze...-michala bym nie zamienila na milion kolezanek przyjaciolki tez mam-w koncu czasem z babkami tez fajnie poplotkowac.....ciesze sie ze je mam.....ale i tak chyba michal przebija je wszystkie-a sa one trzy ogolnie to wlasnie one 3 i michal i jeszcze moja siostra to najblizsze mi osoby, przed ktorymi zadnych tajemnic nie mam i ufam ima 2,5 roku to sporo-oby juz do konca to trwalo a ja tak mysle skoro nie masz takiej prawdziwej przyjaciolki to moze znalazlabys kogos z kim mozesz o wszystkim i w kazdej chwili pogadac przez neta??? nie wiem przez gg albo skaypa??? wirtualne przyjaznie tez sa fajne i wcale nie gorsze od tych realnych, ktore niestety dosyc czesto sa zdradliwe....
Stary 2007-12-05, 19:15   #25
majka_mulatka
Rozeznanie

GG do majka_mulatka

jakoś wiesz nie chce robić nic na siłe, po za tym jakoś nie widze żeby była mi jakoś szczególnie potrzebna jakoś sie bez niej obchodze z chłopakiem już prawie mieszkam o wszystkim z nim moge pogadać więc mi to NARAZIE nie przeszkadza. A jak chce to pogadam z koleżanką.
Daj znać jak zakończy się Twoja historia...
Stary 2007-12-05, 19:21   #26
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Cytat:
jakoś wiesz nie chce robić nic na siłe, po za tym jakoś nie widze żeby była mi jakoś szczególnie potrzebna jakoś sie bez niej obchodze z chłopakiem już prawie mieszkam o wszystkim z nim moge pogadać więc mi to NARAZIE nie przeszkadza. A jak chce to pogadam z koleżanką.
Daj znać jak zakończy się Twoja historia...
oby bylo tak zebys to "NARAZIE" bezpowrotnie wykreslila dam Ci znac jak sie historia zakonczy jutro bede wiedziec cos wiecej bo jego siostra mi powie.... oby bylo oki
Stary 2007-12-05, 19:44   #27
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
dobra ......tak jak przypuszczalam prawie kazdy na mnie najezdza......... ze dziecinna jestem........moze i jestem...... zaraz jeszcze sie dowiem ze wszystko sobie wymyslilam albo nie wiem co jeszcze......jak zwykle..... nie piszcie jak macie mnie dodatkowo dolowac-prosze...... jesli wasze uwagi odnosni do mnie są że tak powiem lekko jadowite to prosze zachowajcie je dla sibie bo mi wystarczy ze mi ktos cos lekko nie milego na Wizazu napisze i zaraz chodze zdolowana.....
Sama założyłaś wątek pytając, co robić. Czyli chodziło Ci o jakąś radę bądź opinię. A w momencie kiedy czytasz coś, co Ci nie przypadnie do gustu to krzyk, że mamy nie pisać. Każde sowo bierzesz do siebie, jakby odpowiadające Ci w tym wątku miały absolutną rację. A kazdy tylko pisze, co ON sądzi, a nie jak jest i powinno być.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-06, 17:52   #28
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

historia zakonczona tak jakby
Stary 2007-12-07, 20:52   #29
Atka87
Zadomowienie

I jak?

Atka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-12-07, 21:22   #30
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
emil mu się chwalił że ze sobą piszemy....Pewnie podkoloryzował wszystko, gdyż ja nie napisałam nic co by wskazywało że w jaki kolwiek sposób mogłoby mi na nim zależec....
To z Twojego bloga:

".Emil zarywal do mnie....Na Mateusza oczach przytulałam sie z nim.... Na pożegnanie calowalam sie z Emilem- Mateusz tego nie widział bo stal daleko, a bylo już ciemno..."

Może tym też się pochwalił?

Za młoda jesteś na związki, zbyt niedojrzała. Poukładaj sobie najpierw w głowie, doprowadź życie do ładu, zapanuj nad własnymi emocjami, zanim zaczniesz grzebać w cudzych.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości