|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
"Twój styl", artykuł z sierpniowego numeru... pomocy:-)
Słuchajcie, mam taki problem, a właściwie to prośbę
![]() Pilnie potrzebuję pewnego artykułu z "Twojego stylu" z sierpniowego numeru (tego, do którego dodatkiem był film "samotność w sieci"...). Chodzi mi o artykuł na temat Estee Lauder. (Mama wyrzuciła mi ten numer, próbuję szukać w necie, ale coś nie wychodzi ![]() Nie orientujecie się może, czy w necie da się odnaleźć jakieś... archiwum? A może: ma któraś przypadkowo skan z tego artykułu, lub zlitowałaby się nade mną jakaś dobra dusza, i zeskanowała dla mnie? ![]() Byłabym bardzo bardzo bardzo wdzięczna! Z góry dzięki ![]() Be. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Twój styl", artykuł z sierpniowego numeru... pomocy:-)
Będę mogła zeskanować Ci ten artykuł ale dopiero w poniedziałek, bo mam ten numer w pracy (o ile to ten o którym myślę, ale na 90% tak).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Twój styl", artykuł z sierpniowego numeru... pomocy:-)
Już zeskanowany czeka na Ciebie u mnie na pulpicie
![]() Podaj adres to podeślę ![]()
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.