|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krzywa C
Krzywa C, czyli zmora dla początkującej
![]() Proszę powiedźcie jak to wygląda z punktu widzenia profesjonalistki ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywa C
Też na początku miałam sporo problemów z krzywą c. Ale tutaj ładnie Ci wyszła. Wiadomo - praktyka czyni mistrza. Ale na pierwszy rzut oka jest w porządku. Ćwicz jak najwięcej to przestanie to być problemem. Ja nauczyłam się robić krzywą c na sobie, ale warto porobić na kimś innym, np na koleżance, komuś robi się inaczej, więc fajne sprawdzenie swoich umiejętności.
![]() Nie wiem czy pod takim kontem zdjęcie zrobione czy czubek nie jest odrobinę za gruby, ale po przyjrzeniu się rzuciło mi się to w oczy ![]() Edytowane przez JustOneKiss Czas edycji: 2015-03-07 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krzywa C
Krzywa C w odpowiednim miejscu, i rzeczywiscie, na czubeczku, czyli na wolnym brzegu ciutek za grubo
najwazniejsze przy budowaniu pazurka to tunel, jesli cos z nim bedzie nie tak to ciezko bedzie zrobic poprawną krzywą c
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam. Mam problem paznokiec peka mi w jednym miejscu i czy dobrze mysle ze to jest przez zla budowe krzywej c ?zdjecie dołączam jako pierwsze a drugie zdj. to jest naprawiony paznokiec i teraz prosze napiszcie czy ten drugi bedzie ok dziekuje. Bylam na kursie az wstyd sie przyznac ale niestety za wiele z niego nie wyniosłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.