|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię wodę toaletową Bez - YR
nieaktualne
Yves Rocher - woda toaletowa o zapachu bzu zawartość - 25ml / 30ml - mam do niej pudełko Wymienię na jakiś inny zapach - a może próbki czy odlewki - którego nie znam ![]() ![]() Edytowane przez Róża30 Czas edycji: 2007-10-14 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię wodę toaletową Bez - YR
Ja jestem chętna, ale niestety nie mam żadnych zapachów do wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Poza watkiem posiadam:
YR Comme une Evidence ok. 20/50ml Avon Magnolia ok. 30-35/50ml Avon Urban Flowers London 29/30ml REVLON Charlie zielony, dezodorant perfumowany, ok. 1 / 2 Próbki z atomizerkiem z różnym zużyciem: -Chanel Antabus -EL Beautiful -Kenzo La Monde Est Beau -Chanel Chance -Dior Tendre Poison -Dior Eau Sauvage |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witaj Mektarynka, jestem chętna do wymiany na
YR Comme une Evidence ok. 20/50ml ![]() albo na Avon Urban Flowers London 29/30ml Czekam na decyzję ![]() Edytowane przez Róża30 Czas edycji: 2007-10-05 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
zajrzyj do mnie
![]() ![]() mam np: 7.Woda toaletowa Pur Blanca Avon, nie ma okolo 10ml, flakon w ksztalcie gwiazdki 17.Około 10ml wody AVONU TRESELLE 19.Podróbka zapachu puma żółta z 50ml pozostało jakieś 35ml bez zatyczki 20.Podróbka zapachu Lacosta pomaranczowa z 50ml zostało 47ml bez zatyczki
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
mucia18 - mam jeszcze do wymiany balsam Opium YSL 75 ml oraz C-Thru Ruby 20/30 ml.
I jeszcze samoopalacz do twarzy Dove do ciemnej karnacji, użyty dwa razy, 50 ml Jesteś może czymś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.