|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zmiana dla Marty ;)
Marta jest moją przyjaciółką. dodaje jej zdjęcia z pobbytu u mnie, prosiła bym zapytała się, co zrobić z jej lakami.. i jakie kolory do niej pasują, jaka fryzura i makijaż.
co do tych loków, tak opisała mi problem: kiedy wieczorem myje włosy (szamponem do włosów kręconych) czeka aż wyschną,a potem idzie spać. jednak zależnie na którym boku śpi, włosy z ej storny są potem oklapłe. ustawia poduszki na różnorakie sposoby, jednak jej problem jest na tyle poważny, ze budzi się w nocy w przekonaniu, iż zgniata sobie fryzure ![]() nie może włosów umyć rano, gdyż jak je suszy powstaje szooopaaa. której chcemy uniknąć. Wyjść z odmu w taką pogodę w mokrych włosach nie da rady, tak samo jak wstać 2 godziny wcześniej i czekać aż wyschną. jeszcze, żeby nie było, dostałam na urodziny aparat i robiłam zjdęcie koleżankom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana dla Marty ;)
no nie zawiedźcie mnie, ma ktoś jakiś pomysł ;P ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a nie moze tych wlosow myc wieczorem przed spaniem, ale na tyle wczesniej by jej same wyschy?!
mi wloski sie ladnie falowaly i skrecaly po seboradinie lotion, bardzo ladnie podkreslala skret fal , mozna sprobowac nie jest drogi ![]() fryzurka mysle ze jest ok... bo przy kreconych wlosach wiele wymyslec nie mozna ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przypadkiem w sumie znalazlam sposob na to zeby wlosy i na drugi dzien byly ladnie skrecone,a nie sklapniete.Cale zycie spalam na poduszce,az kiedys postanowilam kupic taki walek wypelniony gorczyca-bo zdrowiej-srednica i w ogole wielkoscia przypomina zwiniety w rulon jasiek. Na tym walku wlosy ukladam do gory,a wiec nie spie na nich,bo one sobie wisza swobodnie i rano mam zazwyczaj ladniejsze loki niz wieczorem.Ja uzywam pianki do lokow-ladnie podkresla i utrwala skret. Aby moc spac na takim walku trzeba sie przyzwyczaic,ale dla chcacego nic trudnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ależ owszem, ona czeka, aż włosy wyschną. Tylko potem, jak na nich śpi, to wtedy się 'spłaszczają'
![]() już jej napisałam o wałku, dziękuję ![]() a jakiś sposób, by ładnie ułożyć włosy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
maly ot na tej fotce podobn ajest do Paskalskiej ( czy jak jej tam ) jak jeszcze malolatk abyla http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5837626
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Paschalskiej z Klanu
![]() Czy włosy farbowane mogą sfiksować i zacząć być zupełnie inne? bo ja bym ją [przefarbowała na kolor bardziej rudzi, tyle, ze ona się boji, ze włosy jej sfiksują po tym... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
sfiksuja?! tzn?! wyprostuja sie czy jak?!
raczej niemozliwe.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Farbuje wlosy od 13 lat i nie zwariowaly od tego,maja sie dobrze.A zdarzalo sie w mej mlodosci durnej i jurnej farbowac wlosy przez kilka miesiecy co drugi tydzien bo farbowalam je na intensywny czerwien(jak ich troje
![]() Zeby loki byly ladniejsze po umyciu na mokre wlosy daje odrobine pianki wella shockwaves(jakkolwiei sie to pisze,nie chce mi sie sprawdzac),a zaraz po umyciu zielona odzywke z sunslika bez splukiwania(jest do kreconyc).Jak mam na drugi dzien za duza szope-odrobinka wosku w piance.Wlosy mam wycieniowane,dzieki tamu nie tworzy sie "trapez". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
no włąśnie... podobno NIEKTÓRYM dziewczynom po farbowaniu włosy stają się zupełnie inne...
jednak jeżeli to całkowity mit, to napewno ją przekonam. tylko na jaki kolor? coś w stylu Kaji Paschalskiej? i jeżeli na nią, to który jej kolorek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
moim zdaniem srodkowa fotka taki kolor bym proponowala kolezance ( mozesz podpowiedziec kolezance zeby wlosy na nos zaplatala w warkocz wtedy jak wstanie rano nie bedzie miala napuszonych )
naprawde twoja kumpela jest do Kaji podobna na tym wlasnie 2 zdjeciu szoook |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.