|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() success future guerlain! :)
DO wymiany MAM DOSKONAŁY KREM NA DZIEŃ FIRMY GUERLAIN
SUCCESS FUTUREwinkle minimizer, firming day care KREM DO PIELĘGNACJI SKÓRY DOJRZAŁEJ O DZIAŁANIU PRZECIWZMARSZCZKOWYM I UJĘDRNIAJĄCYM ZAWIERA WYCIĄG Z BURSZTYNU, DZIĘKI KTÓREMU ZMARSZCZKI DZIEŃ PO DNIU ULEGAJĄ WYRAŹNEMU SPŁYCENIU. SKÓRA JEST BARDZIEJ JĘDRNA I ROZŚWIETLONA, A KONTURY TWARZY ODZYSKUJĄ MŁODZIEŃCZY OWAL I HARMONIJNE PROPORCJE. FORMUŁA ZATRZYMUJĄCA WODĘ W NASKÓRKU POWODUJE NAWILŻENIE ORAZ ODZYSKANIE KOMFORTU I ELASTYCZNOŚCI SKÓRY. DZIĘKI ZAWARTEMU W KREMIE FILTROWI: SPF15 CHRONI ON PRZED SZKODLIWYM PROMIENIOWANIEM UV. KREM DLA KAŻDEGO RODZAJU SKÓRY OD 35 DO 60 ROKU ŻYCIA. mam 20 lat i troche za wczesnie na taki krem.. interesuje mnie wymiana na kosmetyki kolorowe lub perfumy- marki np estee lauder, chanel, ysl itd. krem jest oczywiscie oryginalny i w folii..cena ok 320 zl... co macie na wymiane dziewczyny? ![]() Edytowane przez marz Czas edycji: 2007-10-15 o 16:39 Powód: zmiana tytułu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: success future
Może krem z mojego wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Jaką pojemność ma ten krem?MAm na wymianę trochę perfum - ale wszystkie używane- Brit Red, Herrera 121 Woman,
LANCOME-ATTRACTION, CLARINS-PAR AMOUR, Dolce Vita Dior Wszystkie ok. 30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
a może u mnie coś wybierzesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213354 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.