|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do zawodowych wizażystek!
Drogie Panie!
Czy , któraś z Was używała pedzelków We-My? Chodzi mi dokładnie o to czy tymi pędzelkami można uzyskać takie efekty jak na profesjonalnym sprzęcie. Wiem ,że dobre narzędzia to połowa sukcesu dlatego zastanawiam się czy kupić te pędzle czy też zainwestować w profesjonalne i jeśli tak to jakie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Do zawodowych wizażystek!
co to znaczy profesjonalny pedzel?
temat pędzli wemy byl juz omawiany i wszytskie dziewczyny są zachwycone ,ja pracuje na nich i bardzo sobie chwale ,mam tez kilka pędzli screenface i nie widze między nimi różnicy w jakośc oprócz innego włosia i ceny . żadene pędzle nie zastapia czucia i talentu. pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Miałam na myśli rodzaj włosia, trwałość,myślałam ,że może jest jakaś różnica. Gdybym się na tym znała nie zadawałabym pytania , dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam,
ja równiez uzywam pedzli wemy i napisze krótko ![]() ![]() Róznica jest jedna pomiedzy nimi a tymi drozszymi .... tu te pedzelki Pan robi sam a w innych placimy dodatkowo za produkcje, transport, bo niestety nawet pedzle duzych, znanych firm sa równiez produkowane na Wschodzie ![]() ![]() Pozdrawiam Aneta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ujęłabym to z lekka inaczej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wszystkie rady, z tą wprawą to się zgadzam , widzę to po sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.