|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Mała ankieta
Dziewczyny pomóżcie w odpowiedzi na jedno pytanie (studia.....)
Najbardziej interesowałaby mnie grupa dziewczyn w wieku gimnazjalnym, licealnym i studenckim(czyli mniej więcej 14 do dzwudziestukilku lat). Uwzględnijcie wiek, wykształcenie, zainteresowania Pytanie: -Jakie znasz prawa dziecka?- Z góry dzięki za pomoc
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Mała ankieta
18 lat, wykształcenie :niepełne licealne
, zainteresowania: literatura, muzyka, Francja i wszystko co z nią zwiazane.poezja.jakie znam prawa dziecka? wiec: dziecko ma prawo do nauki, do zycia w kompletnej rodzinie, do wyrazania swoich poglądów, i posiadania ich nawet jezeli są sprzeczne z poglądami ogółu pod warunkiem ze nie krzywdza innych. dziecko ma prawo do rozrywek do rozwijania swoich zainteresowan, do spotkan z rowiesnikami.tyle mi tylko przyszło do głowy, bo szczerze mowiac nigdy sie tak za bardzo w to nie wgłebiałam. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
23 lata, wyksztalcenie wyzsze, literatura, sluchanie muzyki, gry slowne typu Scrabble, surfowanie po Internecie, ekonomia, Ameryka
![]() Prawa dziecka: - prawo do poszanowania jego godnosci - prawo do nauki, poszerzania zainteresowan - prawo do zabawy i spotkan z innymi dziecmi - prawo do zycia w rodzinie - prawo do opieki - prawo do wyrazania swoich pogladow - prawo do nietykalnosci cielesnej - prawo do szacunku - prawo do tajemnicy korespondencji - prawo do zycia i rozwoju narazie tyle
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się,że to troszeczkę nie ma sensu,gdyż każda kolejna osoba będzie sugerowała się odpowiedziami poprzednich.Np zobaczy punkt drugi "Ooo ja też to znam!"
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podbijam dziewczyny.
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
tylko z drugiej strony dziwna cos ta ankieta, ze trzeba samemu wszystko wypisywac
zazwyczaj ankiety robi sie tak, zeby ulatiwic i zachecic respondentow do odpowiadania i robi sie albo pytanie polotwarte albo male otwarte, w ktorym odpowiadajacy pisze tylko jedno zdanie lub slowo, a nie tak ze wszystko wypisuje.Taki maly offtopic
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
18 lat, wykształcenie... no jak na razie gimnazjalne
mam nadzieję, że za kilka miesięcy będzie średnie zainteresowania: taniec współczesny, realizacja filmowa, koty ![]() Prawa dziecka, które znam: - prawo do nauki! ![]() - prawo do życia w rodzinie - prawo do odpowiednich warunków życiowych (chyba też coś takiego jest )- prawo do wolności poglądów - prawo do prywatności - prawo do bezpieczeństwa Więcej sobie nie przypominam. Patrzyłam tylko na pierwszy post żeby samą siebie sprawdzić, ile tak naprawdę tych praw znam... Pisałam z głowy, nie ściągałam!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Jakie znasz prawa dziecka?
Przynudzam,ale potrzebuje minimum 20 osób....Pomocy!!!
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
21 lat-studentka Politechniki Lubelskiej, zainteresowania: wizaz, polskie kino niezalezne, i inne ("przyszlo-zawodowe"):
-prawo do zycia -do poszanowania godnosci -do opieki -do nauki -do zapewnienie warunkow mieszkaniowych (nie wiem, jak to napisać? Coodzi mi o prawo do mieszkania w dobrych warunkach) -do wyboru religii (jak skonczy 16 lat?) -do ochrony zdrowia -do wolnosci wypowiedzi Pisalam z pamieci, nie przegladalam watku wczesniej. Bardziej interesowalam sie prawami dziecka jak mialam 14-15 lat.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

, zainteresowania: literatura, muzyka, Francja i wszystko co z nią zwiazane.poezja.

mam nadzieję, że za kilka miesięcy będzie średnie