|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
łóżka rekondycyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej, czy ktoras z Was korzystala z tego typu lozek? Czy sa efekty? jesli chodzi o odchudzanie..
" ŁÓŻKA REKONDYCYJNE Oprócz tego że poprawiają sprawność fizyczną i kondycję, to również a właściwie przede wszystkim pomagają w osiągnięciu pięknej i szczupłej figury i to bez wysiłku. Cały program ćwiczeń podczas jednej wizyty, trwa osiemdziesiąt minut, przy czym na każdym łóżku spędzą Państwo 10 minut. W ciągu tego czasu łóżka po kolei przećwiczą wszystkie grupy mięśni. Ćwiczenia na proponowanych przez nas łóżkach rekondycyjno-rehabilitacyjnych są przeznaczone dla ludzi w każdym wieku - od 15 do 100 lat. Proponujemy je tym, którzy nie lubią lub brak im kondycji fizycznej do konwencjonalnych metod ćwiczeń (siłowna, aerobik, fitness), a zależy im na poprawie swojego zdrowia i sprawności fizycznej oraz utracie zbędnych kilogramów. Szczególnie polecamy je osobom, które pracują w pozycji siedzącej, czyli są mało aktywne fizycznie i brakuje im czasu i sił na spędzanie wielu godzin w siłowniach." Czy ktos korzystal? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: łóżka rekondycyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam. Ja korzystałam. jednak chyba za bardzo Ci ni pomogę. Byłam na kilku "seansach", gdyż u mojej mamy w pracy każdy pracownik dostawał na te łóżka karnet, tzn. na 10 wejść. Nie rozpatrywałam tego pod względem odchudzania, ale jeśli chodzi o relaks, to jak najbardziej. Bardzo przyjemnie spędzałam tam czas, a gdy wychodziłam czułam się lżejsza niż piórko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: łóżka rekondycyjne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.