|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
"DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ"- łatwo powiedzieć, trudno zrobić!!
Często czytam w odpowiedziach do pytań o facetów, DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ, jak tego nie zrobi/zrobi to o nim zapominij itp, itd - ŚWIĘTA RACJA
![]() ![]() To niesamowite jak potarfimy sie zminić gdy jesteśy zakochane podkładać, czekać, wyczekiwać na jakis znak - żeby chociaż połowe z tych dziewczyn się udało to i mogły powiedzieć WARTO BYŁO. Ehh Czemu tak jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "DAJ SOBIE Z NIM SPOKÓJ"- łatwo powiedzieć, trudno zrobić!!
Masz rację, ale co zrobić, jak dziewczyna prosi o poradę, a z opisu wygląda, że trafiła na prawdziwego palanta, albo gorzej, damskiego boksera?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Bo przyjemnie byc zakochanym... miec takie cieple uczucie w sercu. Milosc to uzaleznienie...
Wg mnie powinno sie sobie zrobic taka zelazna regole ze sie bedzie siebie stawialo na pierwszym miejscu. Ze partner powinien byc nas wart... bo niestety w milosci czesto partner wydaje sie nam tak wspanialy, ze my nie jestesmy go warci i ze to cod ze na nas wogole spojrzal.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
DOKŁADNIE TAK JEST- Gloryfikujemy ch za***istośc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest jeszcze inaczej-podoba mi się Ktoś,wiem,że to głupik,bo tak się zachowuje i w ogóle sobie nagrabił nieco u mnie...ale pamiętam,jaki potrafił być milutki...i nadal mam do niego słabość...I każda koleżanka mówi mi"Daj sobie z nim spokój,on jest jakiś dziwny"...zgadzam się z autorką wątku-jeśli któraś zna SKUTECZNE sposoby,proszę o ich wymienienie...Pozdrawiam wszystkie,które jeszcze nie potrafią dać sobie tego spokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No niestety jest tylko jeden sposób:
Czas. ewentualnie nowa miłośc, ale wiadomo jak to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zazwyczaj jest tak, że rozum mówi swoje, a serce swoje, o tyle o ile patrząc z boku "patrzymy" rozumem, o tyle będąc w środku sytuacji "patrzymy" sercem... Chyba każda tak ma...
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ale czasem dziewczyna chce rzucić takiego faceta, ale nie ma na to odwagi, boi się, wątpi... w tym przypadku wsparcie ze strony innych dziewczyn może jej pomóc zacząć działać.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czas?Nowa miłość?Chyba jednak jestem za czasem,bo leczyć jedną miłość(to chyba za duże słowo)drugą jest dla mnie masakryczne...a poza tym ja nie chcę nikogo mieć,z nikim być-ja chcę przestać o nim myśleć w kategorii "fajny był kiedyś tam,fajny jest teraz,ale głupio się zachowuje"...ja w ogóle nie chcę o nim myśleć,a jak go spotkam na korytarzu.to nie chcę "motylków w brzuchu"...choć to raczej już ćmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.