![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
test gimnazjalny
czy sa tu osoby ktore w tym roku pisza test??
denerwujecie sie nim?? co sobie powtarzacie? czego teraz sie wiecej uczycie?? ja mam do tego 10,11 stycznia probny.... a kompletnom pustke mam w glowie... nie mam pojecia jak ja go napisze... ![]() moze macie jakies rady co do tych calych przygotowan?? pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: test gimnazjalny
Dasz rade Dusiaczku
![]() co prawda testy gimnazjelne to nie moje pokolenie ![]() ![]() bede trzymac za Ciebie kciuki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dzieki parvaa za pocieszenie....
![]() ciesze sie jednak ze za ten test nie bedzie ocen.... ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam drugim rocznikiem piszącym test gimnazjalny, i też strasznie się denerwowałam, ale wyszło w końcu na to, że 2 przed egzaminem przejrzałam podręczniki z geografii i biologii, co i tak okazało się zbędne, bo z tego co pamiętam to wystarczyło wyczytać większość informacji z tekstu. Poza tym jeśli względnie nie olewałaś szkoły przez ostatnie 3 lata, to poradzisz sobie bez problemu.
Co najwyżej możesz sobie "przerobić" kilka testów z ostatnich lat, żeby oswoić się z taką formą. 3mam kciuki za Ciebie, i za moją siostrę również - ona też się denerwuje tym egzaminem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
OOch ja tez w tym roku pisze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tak samo jak kasiek1987 pisalam w drugim rzucie
![]() heh nie przygotowywalam sie do nich jakos strasznie ciezko bo pamietam ze na matematyczny nie robilam nic ( zgrozo ! ) a na humanistyczna czesc przez caly rok codziennie wypelnialam taki smieszny kalendarz :P pamietam potem jak losowalismy miejsca....wylosowalam na human. w pierwszej lawce a na matem. w ostatniej ![]() ![]() nie no test gimnazjalny fajny byl ole ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
no to przyznac sie ile mialyscie punktow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja pisałam w tamtym roku - i moja <skuteczna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A siedziałam też w pierwszej ławce, na obu egzaminach, i w sumie podoba mi się to, bo na próbnej maturze też usiadłam w pierwszej ławce. Przynajmniej nie stresują mnie ludzie siedzący przede mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
eee...... to niezle wam poszlo....
te 2.5 roku sie jakos bardzo nie opierniczalam ale tez jakos nie siedzialam caly czas przy ksiazkach..... musze sobie kupic testy teraz ktore sa w viktirze.... juz troche wczesniej robilam..... powiem wam tyle.... dobrze mi idzie w strzelaniu... ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
88 ze wszystkiego..... 48 z polaka i 40 z matmy
![]() tsss jakos poszlo ![]() ale ten matem. był trudny to trzeba przyznac ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja też piszę testy w tym roku
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
dusiaczek ja ci dam dobra rade- nic sie nie ucz i nie martw
![]() Wiekszosc potrzebnej ogolnej wiedzy na pewno posiadasz, nic nie trzeba sie uczyc na pamiec. Jeszcze dodam ze probne napialam dwa razy gorzej, zdolowalam sie przez to tylko... ale niepotrzebnie na szczescie. Jak Tobie probne nie pojda to naprawde nie przejmuj sie! z tego co slysze to wiekszosc ludzi tak miala- probne tragicznie, a te wlasciwie lepiej ![]() Z tego co wiem to tyle. Mam nadzieje ze tam sie nic w formie tych testow nie zmienilo bo pialam juz pare latek temu, nie chce cie w blad wprowadzac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Naucz się koniecznie wzorów z fizyki. Ja znając wzory bez problemu rozwiązałam zadania. Najważniejsze jest to, abyś dobrze czytała polecenia. Niekiedy odpowiedz już jest zawarta w pytaniu tylko trzeba się naprawdę skupić
![]() U mnie, nie sprawdziło się to, że na próbnym gorzej - na normalnym lepiej... No może o 1 punkcik bo na próbnym miałam 60 a na zwykłtm 61 punktów ![]() Naprawdę radze się pouczyć na ten test jeśli masz słabe oceny bo naprawdę do szkoły ciężko się dostać:/ Nie myśl że Cie strasze czy coś w tym stylu ale tak po prostu jest... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
od razu mi lepiej....
![]() najbardziej chemi sie boje i geografii.... test proby ktory mialam w listopadzie nie zabardzo mi poszedl... ![]() zobaczymy co bedzie za tydzien.... dzieki za wszystkie rady i podtrzymywanie na duchu.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
a poza tym to nadal nie wiem do jakiej szkoly chce isc.... moj braciszek radzil mi zebym poszla na turystyke i hotelarstwo... myslicie ze to bylby dobry wybor??
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dusiaczek - będzie dobrze
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
kurcze u nas nie ma zadnych olimpiad... kazdy musi pisac...
![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ja piszę 10,11 ale nic nie powtarzam, ogólnie mam ten test w nosie, jak napiszę tak napiszę. Dopiero później mam próbne, a w kwietniu są ostateczne. Wtedy może wezmę się do nauki, bo teraz to jakoś mnie ten egzamin nie rusza :/
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Jejuuu nawet nie wiecie jak bym chciała być na waszym miejscu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie dlatego nie panikuję przed egzaminami - ja już myślę o maturze
![]() Może trochę się postracham przed kwietniem - ale teraz nie ma co się martwić ![]()
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma się co martwić - te testy są z roku na rok łatwiejsze, tak mi i wielu innym osobom się wydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam mój egzamin gimnazjalny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
jeej ja mialam tylko 28 z matmy i 38 z polaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja też pisze w tym roku, a próbny już miałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
ja pisałam w zeszłym roku i powiem Ci, że więcej było strachu niż trudnych zadań na testach
![]() ![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
prosty * analfabetka ze mnie
![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.