|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
krótki gorset - gotowe stylizacje - zdjęcia
Hej dziewczyny!
Szukam fotografii przedstawiających wystylizowane modelki w klimatach gothic, pin-up, lolita, fetish, steampunk itd. ubranych w krótki gorset. Zależy mi na tym by to były gotowe stylizacje, a gorset by był założony tak, by faktycznie było go widać, a jednocześnie brzuch był zakryty (na przykład na jakąś sukienkę? albo na koszulę?). Sama konkretnie nie umiem sobie takich stylizacji wyobrazić, ale potrzebuję zdjęć. Liczę na Was!!!!!!! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2011-02-15 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: krótki gorset - gotowe stylizacje - zdjęcia
[1=e881da125a136a9bffb8cbe bcfb21e9747a0f67f_606e397 21a1d5;25098544]Hej dziewczyny!
Szukam fotografii przedstawiających wystylizowane modelki w klimatach gothic, pin-up, lolita, fetish, steampunk itd. ubranych w krótki gorset. Zależy mi na tym by to były gotowe stylizacje, a gorset by był założony tak, by faktycznie było go widać, a jednocześnie brzuch był zakryty (na przykład na jakąś sukienkę? albo na koszulę?). Sama konkretnie nie umiem sobie takich stylizacji wyobrazić, ale potrzebuję zdjęć. Liczę na Was!!!!!!![/QUOTE] może google na początek? http://www.google.pl/images?q=fetish...w=1600&bih=707 Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2011-02-15 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dzięki za pokazanie istnienia wyszukiwarki, ale czy choć jedno zdjęcie Twoim zdaniem przedstawia to, czego szukam? Gdyby szło tak szybko znaleźć to nie zwracałabym się z prośbą na forum przecież...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Czy wiecie, gdzie w ogóle można kupić takie gorsety?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja jakieś pół roku temu widziałam kilka krótkich gorsetów w h&m, ale raczej były dość proste, więc nie wiem czy o takie Ci chodzi. A nie ma żadnych na allegro?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
No cóż, chyba nie potrafię szukać :-( Czy one mają jakąś konkretną nazwę??
Edytowane przez RosemarieV Czas edycji: 2011-08-29 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Pomoże ktoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.