|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() problem z komputerem
Dziewczyny mam nadzieje ze ktoras z was zna sie dobrze na komputerach albo miala do czynienia z takimi samymi problemami i pomoze mi je rozwiazac.
![]() A wiec sprawa pierwsza - ostatnio musialam wgrac w swoj komputer Windows XP od nowa bo wykasowalam jakis plik ze starego i nie moglam sie tam w ogole dostac no i teraz nie mam dzwieku wcale. chyba ze wyskakuje jakies ostrzezenie na komputerze, poza tym nic - glucha cisza. wiecie moze co musze zrobic?moze wgrac jakis program? Druga sprawa ze wczoraj podlaczylam internet za pomoca bezprzewodowej sieci no i nie dziala!chyba ze podlacze ta skrzynke za pomoca kabla, ale jak tylko go odlaczalam internet przestaje dzialac. Zadzwonilam do centrum obslugi i powiedzieli mi ze pewnie nie mam wgranego tego calego programu do sieci bezprzewodowych.no i co teraz??? Mam nadzieje ze ktoras z was mi cos doradzi. Z gory wielkie dzieki ![]()
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać. Edytowane przez iwONKA595 Czas edycji: 2007-10-17 o 09:33 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: problem z komputerem
Sprawdź czy masz zainstalowany właściwy strownik do karty dźwiękowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ka_tula jak powinnam go sprawdzic?dzieki
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej!
musisz zainstalować sterowniki do karty dzwiękowej z płytki lub ze strony producenta i sterowniki i program do karty bezprzewodowej którą masz w komputerze ![]() powinno pomóc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
menu start - mój komputer (prawym klawiszem myszy) - właściwości - zakładka sprzęt - manadzer urządzeń - i tam jeżeli masz gdzieś żółty znak zapytania (albo trójkąt nie pamietam) to znak że urzadzenie nie pracuje tak jak powinno. wtedy na nie klikasz prawym klawiszem - właściwości - sterownik i aktualizuj sterownik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
dzieki dziewczynki,
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
daj znać czy się udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.