|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
ANKIETA - dzięki Wam powstanie najlepszy tekst ;)
Cześć, chciałabym abyś przeczytała uważnie moje pytanie i udzieliła mi na nie wyczerpującej odpowiedzi.
Twoja opinia jest dla mnie bardzo, bardzo, bardzo ważna. Pytanie brzmi: O czym chciałabyś przeczytać w dziale "MIŁOŚĆ" ? Czy o sprawach poważnych, czy też pisanych tzw. lekkich piórem? Z ciętą ripostą, ostrym językiem, czy lekką, bajeczną groteską i humorem? Co cenisz w "świetnym tekście", co przyciąga Twoją uwage, co sprawia, że odczuwasz pewien niedosyt po przeczytaniu tekstu, aż masz ochote przeczytać kolejny, podobny? Proszę, uzasadnij swoją odpowiedź. Pamiętaj - mówimy o miłości. Ale jesli uważasz, ze inny temat mógłby być równie świetny i zaskakujący - proszę napisz o tym. Jeśli podasz szczegóły o czym chciałabyś przeczytać - będę Cię wielbić Dziękuję bardzo i z niecierpliwością oczekuję na odpowiedź. PS. Odpowiedzi są dla mnie bardzo ważne. Dzięki Twojej opinii być może zostanie napisany najlepszy tekst, który napewno przyciągnie Twoją uwagę ![]() Dziękuję Kochane i pozdrawiam
|
|
#2 |
|
Mrs Mrau
|
Dot.: ANKIETA - dzięki Wam powstanie najlepszy tekst ;)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Aby najlepiej to zobrazować, załóżmy, że otwierasz gazetę - dział miłość.
Za odpowiedzi dziękuję
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
tak to wyglada hehe
![]() zadna to ankieta i jeszcze wyczerpujaca odp. trzeba dac
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nie czytam gazet typu Naj czy Tina
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tu się kolejność nie zgadza.
Mam dajmy na to jakiś tam styl pisania. I oferuję go czytelnikom jako gotowy produkt w postaci tekstu. A oni go akceptują albo i nie. Dziwi mnie podejście "powiedzcie, jak mam to napisać a ja tak to zrobię" ![]() Napiszę książkę ale najpierw zrobię sondę czy ma być śmiesznie czy smutno? Nie jesteś w stanie wstrzelić się jednym tekstem w gust wszystkich odbiorców. I co chyba najważniejsze jeśli chodzi o temat-rzeka jakim jest miłość - wszystko zależy od problematyki. I tak: antykoncepcja - liczą się rzetelne informacje a nie jakieś tam pierdu-pierdu, zdrada - tu chyba nie wypada potraktować tego zbyt "lekkim piórem" czy z jakąś dużą dawką humoru, itp.
Edytowane przez goldfish3000 Czas edycji: 2008-01-19 o 19:01 Powód: Bo zupa była za słona... |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
no coz kolejna idaca na latwizne.
Po co mam czytac w gazecie cos co sama napisze ?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Nie, nie mój tekst
![]() Po prostuktos mnei poprosił o wstawienie gdzieś tych pytań i tyle... Jeśli nie odpowiada temat, wybaczcie... Mozemy zawiesić Ja tylko chciałam pomóc kumpeli
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

i jeszcze wyczerpujaca odp. trzeba dac
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)