|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ideał kobiety
hej nie wiem czy już o tym była mowa ale jeśli nie to ciekawa jestem jaki ideał kobiety mają panowie???? czy to zawsze długonogie blondynki z dużymi piersiami w stylu lalki barbi?? chętnie poznałabym Wasze opinie. Dzięki za odpowiedź i pozdrowionka dla wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ideał kobiety
Tylko że to jest w większości babskie forum i mało tu facetów którzy mogliby odpoiwedzieć na Twoje pytanie
![]()
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dzieki za odpowiedź, no w sumie chyba tak większośc tu kobietek, tego nie przemyślałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Co facet to inny ideal. Kazdy kiedys marzyl o takie pustej lali do bzykania ale jako partnerka... nie ma mowy... Mam pewnie spore wymagania ale oprocz tego ze musi byc ladna (naturalnie - bez tapety) to przede wszystkim musze widziec ze jej zalezy, musi byc czula i INTELIGENTNA. Tak to nie jest bzdura - dla nas inteligencja tez sie liczy. Poczucie humoru tez jest przydatne szczegolnie w sprawach lozkowych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy moge sie wypowiadac za facetów ale moim zdanie nie ma jednej idealnej kobiety , która by się wszystkim podobała. Każdy ma swój gust jedni wolą brunetki drudzy blondynki niskie albo wysokie...np dla jednego faceta ideałem może być np. Jessica Alba a inny stwierdzi,że jest okropna. Nie ma na to ustalonej reguły .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Jezeli chodzi o ideal kobiety pod kazdym wzgledem jest to Monica Bellucci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hejka dzieki że się wypowiedzieliście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Z podsłuchanych:
Nie może być chuda jak modelki. Kolegom podobają się dziewczyny o figurze Kasi Cichopek - moim zdaniem ona jest paskudna.. Innym kolegom podobają się panie w stylu Natalii Oreiro - oj tak niesamowite wcięcie w talii i bioderka, tyleczek ![]() Kolejne podsłuchane - westchnienia do pośladków Brazylijek - czy o egzotykę, czy o wydatne tyłeczki chodzi nie wiem.. Wzdychają również do wszelkich "mieszanek". Czyli np wietnamko - polka. Widziałam jedną taką, naprawdę piękna, Owszem, pewnie nie każda. Już standardowe jest wzdychanie kolegów do Azjatek. Duże usta, anie nie jak Angeliny , zauważyłam, że bardziej w niej gustuja kobiety niż panowie. Belucci , tu słyszałam opinie, że jest wielka i gruba. Dziwne nie? bo Cichopek im się podoba. Szczupłe brzuchy. Z tego co zauważyłam panowie wola jak trochę tłuszczu jest na udach, czy pośladkach, ale nie na brzuchu. Jak słyszałam większość woli niskie, ale znałam tez kilku fanatyków wysokich pań. Ostatnio znów usłyszałam, że Rihanna wygląda od pasa w dół jak trzydrzwiowa szafa. Co do biustów to chyba ideałem wielu jest coś miedzy C, a D, choć myślę, że chodzi o to, żeby były jędrne. Usłyszałam tez, że uroda powinna być wyraźna, zapadająca w pamięć, a nie taka jak Jessiki Alby, bo ona jest słodka, że aż mdła. To chyba tyle... sama się dziwię, bo ja ich naprawdę nigdy nie słucham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ojeju wymagania maja..zeby sami w polowie spelniali pewne wymagania byloby dobrze.
Ja zasłyszalam ze lubia wysokie szczuple dziewczyny ale nie chude,długie wlosy,ładna buzia najlepiej dlugie nogi,jedrny wystajacy tyleczek ![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sorki za dubla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.