ideał kobiety - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-06, 13:47   #1
MilutkaXXX
Przyczajenie

Question

ideał kobiety

hej nie wiem czy już o tym była mowa ale jeśli nie to ciekawa jestem jaki ideał kobiety mają panowie???? czy to zawsze długonogie blondynki z dużymi piersiami w stylu lalki barbi?? chętnie poznałabym Wasze opinie. Dzięki za odpowiedź i pozdrowionka dla wszystkich
MilutkaXXX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-06, 13:52   #2
Madlenka007
Raczkowanie

Dot.: ideał kobiety

Tylko że to jest w większości babskie forum i mało tu facetów którzy mogliby odpoiwedzieć na Twoje pytanie
Stary 2007-11-06, 13:54   #3
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MilutkaXXX Pokaż wiadomość
hej nie wiem czy już o tym była mowa ale jeśli nie to ciekawa jestem jaki ideał kobiety mają panowie???? czy to zawsze długonogie blondynki z dużymi piersiami w stylu lalki barbi?? chętnie poznałabym Wasze opinie. Dzięki za odpowiedź i pozdrowionka dla wszystkich
Był już taki wątek na forum, proszę o korzystanie z wyszukiwarki
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-06, 13:58   #4
MilutkaXXX
Przyczajenie

dzieki za odpowiedź, no w sumie chyba tak większośc tu kobietek, tego nie przemyślałam dzieki pa pa
Stary 2007-11-06, 18:23   #5
Fajowy Koles =D
Raczkowanie

Co facet to inny ideal. Kazdy kiedys marzyl o takie pustej lali do bzykania ale jako partnerka... nie ma mowy... Mam pewnie spore wymagania ale oprocz tego ze musi byc ladna (naturalnie - bez tapety) to przede wszystkim musze widziec ze jej zalezy, musi byc czula i INTELIGENTNA. Tak to nie jest bzdura - dla nas inteligencja tez sie liczy. Poczucie humoru tez jest przydatne szczegolnie w sprawach lozkowych Poza tym lubie ciemnowlose - braz. Nie lubie nizszych - wole mniej wiecej mojego wzrostu. Bardziej przyziemnie - lubie duzy (ale nie do przesady) biust Hmmm chyba opisalem moja kochana ;]
Fajowy Koles =D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-06, 19:29   #6
sisy20
Raczkowanie

Nie wiem czy moge sie wypowiadac za facetów ale moim zdanie nie ma jednej idealnej kobiety , która by się wszystkim podobała. Każdy ma swój gust jedni wolą brunetki drudzy blondynki niskie albo wysokie...np dla jednego faceta ideałem może być np. Jessica Alba a inny stwierdzi,że jest okropna. Nie ma na to ustalonej reguły .
sisy20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-06, 19:41   #7
Adriano666
BAN stały

Jezeli chodzi o ideal kobiety pod kazdym wzgledem jest to Monica Bellucci ... A tak na serio to idealem jest moja piekan dziewczyna
Adriano666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-08, 17:58   #8
MilutkaXXX
Przyczajenie

hejka dzieki że się wypowiedzieliście myślałam że nikt nie odpowie a tu jednak bardzo mnie to cieszy. W sumie to macie racje dla każdego ideał może być inny. Pozdrowionka dla wszystkich odwiedzających forum
Stary 2007-11-08, 21:32   #9
201704051255
Konto usunięte

Z podsłuchanych:
Nie może być chuda jak modelki. Kolegom podobają się dziewczyny o figurze Kasi Cichopek - moim zdaniem ona jest paskudna..
Innym kolegom podobają się panie w stylu Natalii Oreiro - oj tak niesamowite wcięcie w talii i bioderka, tyleczek tez mi się podoba.
Kolejne podsłuchane - westchnienia do pośladków Brazylijek - czy o egzotykę, czy o wydatne tyłeczki chodzi nie wiem..
Wzdychają również do wszelkich "mieszanek". Czyli np wietnamko - polka. Widziałam jedną taką, naprawdę piękna, Owszem, pewnie nie każda.
Już standardowe jest wzdychanie kolegów do Azjatek. Duże usta, anie nie jak Angeliny , zauważyłam, że bardziej w niej gustuja kobiety niż panowie. Belucci , tu słyszałam opinie, że jest wielka i gruba. Dziwne nie? bo Cichopek im się podoba. Szczupłe brzuchy. Z tego co zauważyłam panowie wola jak trochę tłuszczu jest na udach, czy pośladkach, ale nie na brzuchu. Jak słyszałam większość woli niskie, ale znałam tez kilku fanatyków wysokich pań. Ostatnio znów usłyszałam, że Rihanna wygląda od pasa w dół jak trzydrzwiowa szafa. Co do biustów to chyba ideałem wielu jest coś miedzy C, a D, choć myślę, że chodzi o to, żeby były jędrne. Usłyszałam tez, że uroda powinna być wyraźna, zapadająca w pamięć, a nie taka jak Jessiki Alby, bo ona jest słodka, że aż mdła. To chyba tyle... sama się dziwię, bo ja ich naprawdę nigdy nie słucham
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-09, 12:11   #10
Śnieżka
Zakorzenienie

Ojeju wymagania maja..zeby sami w polowie spelniali pewne wymagania byloby dobrze.
Ja zasłyszalam ze lubia wysokie szczuple dziewczyny ale nie chude,długie wlosy,ładna buzia najlepiej dlugie nogi,jedrny wystajacy tyleczek
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-09, 12:18   #11
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fajowy Koles =D Pokaż wiadomość
Poczucie humoru tez jest przydatne szczegolnie w sprawach lozkowych
A to ciekawe Mówisz, że Twój ideał musi mieć tę cechę...przez litość nie ż(rz)ądam uzasadnienia
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-09, 12:19   #12
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sisy20 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy moge sie wypowiadac za facetów ale moim zdanie nie ma jednej idealnej kobiety , która by się wszystkim podobała. Każdy ma swój gust jedni wolą brunetki drudzy blondynki niskie albo wysokie...np dla jednego faceta ideałem może być np. Jessica Alba a inny stwierdzi,że jest okropna. Nie ma na to ustalonej reguły .
ooo to to !!! Dorze mówisz
Sorki za dubla
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości