|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Individual Blue - Avonu
Kochane Wizazanki, wlasnie bylam na stronce www.kosmetyki.net.pl i przeczytalam o wodzie Avonu - Individual Blue. Okreslona jest jako "kategoria kwiatowa, zapach swiezy, czysty". I mam do was pytanie, czy moze jest to cos w rodzaju starej aczkolwiek ukochanej Millennii. Barwa ta sama, opis tez ten sam i mam nadzieje ze jest to ta sama woda tylko w nowym opakowaniu i pod nowa nazwa. Wiem ze jedna albo dwie wody juz kiedys byly pod inna nazwa teraz sa wprowadzone jako nowosc ale zapach jest ten sam. Czy ktoras z was wie jak to cos pachnie? Jesli to nie jest Millennia, to moze chociaz pachnie tak swiezo i nie jest duszace? Czy wogole moze mi sie to podobac? Lubie swieze zapachy nawet kwiatowe ale nie slodkie i nie bardzo mocne, a takze zapachy morskie. Za porade dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rzabbocop
|
Re: Individual Blue - Avonu
Millenia to to nie jest z całą pewnością, mnie zapach podchodzi troszkę pod męski Kenzo
![]() Ogólnie świeży, ozonowy, nieduszący w sumie bardzo lekki zapach. Jeśli już miałabym porównać do dawnych zapachów avonu to bardziej mi podchodzi pod Aqua Frais Ale może poczekaj na inne wypowiedzi bo ja ogólnie na zapachach się nie znam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
no tego zapachu Avonu to nie znam. Ale skoro lekki nie duszacy to moze sie kiedy skusze chodz wczesniej wolalabym probke musze skabinowac jakas. No ale moze rzeczywiscie ktos inny moze mi cos wiecej napisze. Ludziska pisac, doradzac, bo ja po Millennii to nic nie umie sobie dobrac. Niby Celebre jest delikatne ale to nie to, kazdy inny zapach za ostry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Też na perfumkach sie nie znam za bardzo, ale celebre od tego blue jest słodsze. Ten cały individual taki jakby ozonowo-ogórkowo morski... przynajmniej ja to tak odbieram. Mało słodki, nie duszący, orzeźwiający, dla mnie taki bez sensacji, ale na dzień może być. Jeśli jesteś z Wro to powinnam mieć próbkę - mogłabym Ci podarować (nie chcę sie bawic w wysyłanie próbki...). A jeśli nie to popatrz czasem w marketach stoją babki z avonu i na pewno mają przy sobie próbki. Albo poproś konsultantkę niech Ci zamówi 5 próbek bodajże 4,90. Zawsze lepiej stracic 5zł niż 40...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
kochaniutka ja z niemiec i zamawiam z katalogu badz w internecie ale jeszcze nie wyniuchalam gdzie moze cos byc o probkach wiec z katalogu sie nie da a na niemieckiej stronce internetowej nic nie widzialam zeby wsadzic sobie do koszyka probke, ale mam sposob, moja fryzjerka tutaj(polka) zamawia kosmetyki od kuzynki z polski, wiec jej powiem zeby zamowila mi probki za miesiac powinny u mnie byc, jak bedzie mi sie podobac co widze po odpowiedziach ze moze hihihi to zamowie juz z niemieckiego katalogu cala butelke. Troche to skomplikowane ale innej mozliwosci nie widze. Aha dla tych co lubia Night Musk (tego juz od paru lat w PL nie ma) a w niemieckim katalogu jest. Moja mama piszczy z radosci ze wkoncu znow posiada swoj zapach. Soft Musk i Avon Tascha tez jest. Ciekawe na czym to polega ze w jednym kraju cos wycofuja a w innym nie, u mnie nie ma tez niektorych pomadek lub paru kolorow. Smieszne co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Jeżeli lubisz świeże nieduszące zapachy powinien Ci się spodobać zapach Summer White. Kosztuje około 25,00 - 30,00 zł za 50 ml ale według mnie jest bardzo świeży delikatny ale zarazem subtelny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.