|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() DAISSY POSZUKUJE!!! Podkładu Ideal Matte EL, pędzli, Emporio She, Incanto, cieni..
nieaktualne
![]() Witajcie! ![]() - PODKŁADU chętnie Ideal Matte EL (kolor: Fresco), REvlon Colorstay (buff, sand beige) lub innej firmy - jasnego, kryjącego - PĘDZLI DO MAKIJAŻU najchętniej do pudru / różu miękkich, z naturalnego włosia - PERFUM EMPORIO SHE oraz Incanto - CIEnI - chętnie matowych / półmatowych (chętnie Collistar) - Pielęgnacji cery trądzikowej, naczynkowej; żelu do mycia twarzy. na bieżąco będę uzupełniać listę marzen ![]() W zamian to, co mam w wątku ![]() Edytowane przez DAISSY Czas edycji: 2008-02-11 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: DAISSY POSZUKUJE!!! Podkładu Ideal Matte EL, pędzli, Emporio She, Incanto, cien
Halo halo może ktos ma?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DAISSY POSZUKUJE!!! Podkładu Ideal Matte EL, pędzli, Emporio She, Incanto, cien
mam tonik effaclar, ale połowe -100ml więc to nie wiele
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziekuję ardzo za zainteresowanie, ale akurat mam w domu ten tonik (dostalam z wymianki), pozdrawiam serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.