|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cilest...trądzik itd
dziewczyny wiem ze temat Cilestu zostal poruszany wiele razy, ale wczoraj bylam u ginekologa i przepisala mi tenn preparat...po przeczytaniu ulotkki troche sie przerazilam.Zawsze myslalam ze tabletki antykoncepcyjne pomagaja w tym aby miec ladna cere a nie wrecz odwrotnie.Mama cere mieszana i troche krostek.O w miare ladna cere walczylam dlugo( widomo okres dojrzewania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: cilest...trądzik itd
czes joasiu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wlasnie poszlam do ginekologa..i chcialam tabletki ze wzgledu na wlasciwosci antykoncepcyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
witaj Joanna
ja też brałam cilest do niedawna (bo właśnie rozstałam się z ukochanym ![]() ![]() ![]() ![]() życzę powodzenia ![]() zuza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pewnie byls prywatnie..ja tez chcialam isc za kaske..ale poszlam normalnie.jak cos to pojde prywatnie. a na kase chorych...nawet badan mi nie zrobila..beznadzieja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
właśnie na odwrót, ciągle chodziłam prywatnie, a jak już mnie to wszystko wkurzyło na maksa, bo nic nie robili a 50-60 zł kasowali, to się wkurzyłam i poszłam do przychodni i tam trafiłam na świetną babkę. ona zleciła badania, zrobiła ze mną wywiad co i jak i "co dziwne"
![]() ![]() ![]() zuza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
chlopak placi...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cilest jest bardzo dobry, wczesniej bralam diane i uwazam to za najwiekszy blad mojego zycia, cilest raczej nei wplywa na cere, wczoraj mi kumpela powiedziala ze mam cere jak laleczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
czyli wplywa.ale pozytywnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
czyli wplywa.ale pozytywnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.