|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
obwisła skóra po odchudzaniu-której się udało pozbyć???
od stycznia pozbyłam sie ok 13 kilogramów. jestem zadowolona z mojego wyniku jednak nie umiem poradzić sobie z ujędrnieniem skóry na brzuszku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: obwisła skóra po odchudzaniu-której się udało pozbyć???
Z czasem skóra powinna "wtopić się" w ciało. Ale musisz jej pomóc. Najlepsze będzie podejście holistyczne - urozmaicone ćwiczenia na brzuch (zmieniane co jakiś czas), zdrowy sposób odżywiania się, prysznice (najlepiej naprzemienne) oraz balsamy ujędrniające wraz z masażami (są do tego specjalne przyrządy).
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wszystko to co napisała Suzana i czas przyniosą efekt. Cierpliwości
A tak na marginesie właśnie dlatego tak tróję o tym treningu aerobowo - siłowym i o racjonalnych dietach, bo jak człowiek chudnie wolno i w ruchu to skóra nadąża się obkurczyć.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja tez schudlam kilkanascie kg i mam obwisla skore :/ chodzilam na silownie i cwiczylam ale nie pomoglo mi jakos specjalnie i sie poddalam :/ ale zamierzam zaczac dalej cwiczyc i uzywac tych kremow itp mam diete( tym razem zdrowa ;P) i jak bede wytrwala to dam rade, Tobie tez zycze powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dacie radę! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek
![]() Mam ten sam problem jestem po ciąży w której sporo przytyłam. Dzięki ćwiczeniem i ograniczeniom jedzeniowym wróciłam do wagi ale skóra pozostała. Rozumiem smarowanie...a jakim kremem macie jakieś rewelacje? I jak się smarujecie rano i wieczorem czy jakoś przed ćwiczeniami? Stosujecie jakies pasy? No i wogóle jakieś tajne triki jak macie to podzielcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś stosowałam różowy balsam ujędrniający (chyba malinowu) z AA - był stosunkowo tani i ładnie napinał skórę. Smarujesz rano i wieczorem. W pasy nie wierzę - wyciągają jedynie wodę i to na krótko. Natomiast jeśli chodzi o triki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja juz watpie w to ze da sie cos zrobic z moim cialem po odchudzaniu ;( nie nawidze go ;( na silownie chodze 3eci miesiac a brzuszki robie od roku :/ moze tak marnie to idzie bo mialam okropne faldy zanim schudlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hej właśnie zaczelam sie odchudzac ...(eh bylo tyle prob .. ale teraz jestem dobrej mysli :P) chciala bym schudnac z 20 kg .. i chciala bym to 20 rozloyc gdzies na 4 miesiace .. czyli ok 5 kg na miesiac .
Od jutra zaczynam diete ..(plan wyplukiwania tluszczu) noa apotem zobaczymy ... a co do cwiczen to 6w i callanetics.. postaram sie przynajmniej 4 razy w tyg. i czasami rower bde oczywiscie sotosowac jakies kremy i prysznice zimny/cieply ... mam wielka nadzieje ze uda mi sie schudnac i pozbyc nadmienej skory ale .. i tu pytanie do specjalistow:P czy moge jescze cos zrobic ... i czy callanetisc (polegajacy na wysmuklaniu miesci) moze temu zapobiec?? aa i jescze co do rozstepow... mam paro na biodrach i ..piersiach ![]() podczas odchudzania napewneo piersi mi sie zmniejsza ..( buuuuu ) czy przez to rozstepy beda bardziej widoczne? jak myslicie? z gory thx ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.