|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Max Factor sypki i prasowane , Maybelline prasowany
ja mam puder do pudru ale z avonu i z clinique ( taki wysuwany) , mam do wymiany też perfumy wink z avonu, balsam z avonu planet spa , moze Ci8 zainteresuje coś z mojego ciuchowego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za puderek Creme Puff Max Factora kolor translucent czyli numerek 5 używałam kilka razy ,też jakieś 3/4
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
"Creme Puff" Max Factora kolor Medium Beige czyli numerek 41 zostało 3/4 , wyjściowa gramatura to 21 gram drugi puderek Creme Puff Max Factora kolor translucent czyli numerek 5 używałam kilka razy ,też jakieś 3/4 "Pure powder" Maybelline kolor Natural Beige czyli numerek 021, użyty 2 razy wyjściowa gramatura to 16 gram masażer , użyłam go raz puder sypki z Max Factora, przesypałam go do innego pudełka bo orginalne mi pękło, jest go jakieś 10 gr(było 15) ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie moze w watkach znajdziesz za:
"Creme Puff" Max Factora kolor Medium Beige czyli numerek 41 zostało 3/4 , wyjściowa gramatura to 21 gram drugi puderek Creme Puff Max Factora kolor translucent czyli numerek 5 używałam kilka razy ,też jakieś 3/4
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Odpisalam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Tonik jest wart po cenie katalogwej 62.90
jets oczywiscie nowy interesuje mnie COVER MANHATTAN SOFT COMPACT MANHATTAN "Creme Puff" Max Factora kolor Medium Beige czyli numerek 41 zostało 3/4 , wyjściowa gramatura to 21 gram drugi puderek Creme Puff Max Factora kolor translucent czyli numerek 5 używałam kilka razy ,też jakieś 3/4 "Pure powder" Maybelline kolor Natural Beige czyli numerek 021, użyty 2 razy wyjściowa gramatura to 16 gram
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.