|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pilnie poszukuję!
.
Edytowane przez Mala kroweczka o imieniu Czas edycji: 2013-07-20 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pilnie poszukuję!
agusiu nie nie mam.
istari tą w płatkach co ma niezłe recenzje na kwc? co bys za nia chciala ![]()
![]() |
#5 |
Paul's girl
|
nie w płatkach. w kremie
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-w-kremie.html jest ulotka i kartonik (trochę sfatygowany i popisany przez moją mamę, która lubi mieć wszystko po polsku i dużymi literami). zdaje się, że nie ma go już w sprzedaży. czy bylabyś sklonna oddać za pielęgnację zapach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
istari a co chcialabys w zamian
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zalezy ktory zapach
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
mam bazę pod cienie ale mary kay
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mam prawie czarny cień Lancome, ze starej serii Ombre Subtile, zawartość 3,5 grama, czyli gigant, parę razy maźniety. Jest matowy, kolor Carbone, czyli węgla kamiennego. Mimo że ma już kilka dobrych lat, jest jak nowy, nie stwardniał i nie skamieniał (hehehe, wbrew nazwie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ElaG a co bys za niego chciala?
lalicja odp u Ciebie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mam odżywkę do włosow Goldwell Kerasilk Anti frizz Serum:
http://estyl.pl/sklep/customer/produ...cat=375&page=1 zostało jej około większej połowy(dokładnie pomiędzy literką L i D z napisu Goldwell. Po za tym scrub oczyszczający z kosmetyków tlenowych Faberlic,z tym ,ze data ważności to 18miesięcy od daty produkcji:14.06.06,około połowy tuby mocno rozszerzanej dołem,więc jest znacznie więcej jak pół z 50ml. Intensywnie oczyszczająca i normalizująca maseczka z glinką termalną +oligoelementy Perfecta Dax Cosmetics,z 60ml uzyłam na razie chyba ze trzy razy. Może jeszcze coś z wątku?Pink Sugar mam tylko firmową próbkę,również parę innych. A u Ciebie interesują mnie perfumy Givenchy HC. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
interesują mnie na wymianę - Lancome Color Focus Palette Eyes and Lips
maźnięte pare razy - tylko mi opisz trochę dokładniej te cienie, bo zdjęcie może być niewiarygodne, jeżeli chodzi o kolor. I tak, cienie to ciemnoniebieski i jasnobrązowy? czy są perłowe? a te drugie dwa to pomadki czy błyszczyki i w jakim odcieniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.