Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
Makijaż - pytania do wizażystkiMiejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.
hey, ja tez mam brązowe oczy i maluje sie róznymi odcieniami, zazwyczaj brązy, róże,odcienie perłowe, szare, podobno pasuja tez zielone cienie,ale mi osobiscie sie to nie podoba. natomiast do zielonych oczu pasuja podobno, brązy, czerwienie, fiolety. najlepiej spróbuj pomalowac sie kazdym kolorem , apotem wybierzesz który ci sie najbardziej podoba, ja tak robie pozdrawiam PA
Szkoda, że nie podałaś koloru włosów i odcienia cery. Jest dużo różnych kombinacji, ja wkleję kilka zdjęć to sobie poodlądasz i może wybierzesz coś dla siebie.