|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomysły
Dziewczyny pomóżcie mi
Jakie macie pomysły by zrobić te kolcyzki?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysły
Te kolczyki to zwykła metalowa zawieszka zawieszona na biglu. Więc nie wiem, jakie mogą być pomysły, żeby je zrobić... Po prostu kupić par,ę bigli i dwie zawieszki.
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
ja również nie widzę w tym problemu?
No chyba że kasulka pyta się jak to samemu wykonać taką zawieszkę..bierzesz narzędzia, idziesz do piwnicy i majstrujesz Może spawarką, może młotkiem.. ? ![]() Przepraszam, mam dziś mętlik w głowie
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale samemu tu chyba byłoby trudno...? Radzę poszukać podobnej w jakimś sklepiku ; ) może beadshop? nie wiem
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
no fajnie czy nie fajnie, dziewczyna musi zrozumieć co chcemy przez to powiedzieć
![]() A jeśli jeszcze nie kuma, to chyba jest taki wątek gdzie zgłasza się i pisze czego się poszukuje, a jak ktoś na to natrafi to podaje linka ![]() Pzdr.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Misia ja jej tylko pomysł podsunęłam
![]() I myślę, że trochę niepotrzebnie zakładałaś nowy wątek...
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
ok Ashley rozumiem
może skończmy już tu rozmowę, niech ktoś kto wie co z tym zrobić coś z tym zrobi :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

Może spawarką, może młotkiem.. ?