|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Prezent własnoręcznie zrobiony!
Macie jakieś fajne pomysły na prezent dla ukochanego?
Wiem, że wątki o prezentach już były i wybaczcie, ale chodzi mi o taki zrobiony, oryginalny, taki którego nie zapomni i będzie miło wspominał. Dodam, że bardzo lubi grać na gitarze elektrycznej i słuchać muzyki (metal). Romantyk, wrażliwy, z ogromnym poczuciem humoru, czasem jak mały chłopczyk ![]() To taka krótka charakterystyka ![]() A i jeszcze jedno wszelkie ramki ze zdjęciem i albumiki odpadają ![]() Wierzę, że mogę liczyć na Waszą pomoc ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent własnoręcznie zrobiony!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...Acznie+robione
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...Acznie+robione Proszę bardzo, w tym wątkach znajdziesz pomysły na prezenty, a jeżeli nie będzie tam nic co będzie ci odpowiadało, zawsze możesz zapytać - właśnie tam ![]() /oddycham głęboko.../
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przesuwam wątek na ZTS
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dobrze przepraszam i dziękuję za wiadomość. Jestem tutaj od niedawna czy mogę wiedzieć co znaczy skrót ZTS
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.