|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Eveline serum antycellulit,ujedrnianie/ wyszczuplanie
Balsamik jest swiezutki, prawie nowy-raz uzyty.
Nie doczytalam, ze ma mentol w skladzie, a ja jestem na niego uczulona! Proba uzycia skonczyla sie fatalnym podraznieniem. ![]() Balsam znany na forum i powszechnie polecany, oto link na KWC http://www.wizaz.pl/kosme tyki/produkt.php?produkt= 8009 wymienie na inny balsam, najchetniej ujedrniajacy badz silnie nawilzajacy. Poza tym chetnie przygarne zel do mycia twarzy, plyn do demakijazu, dobra odzywke do wlosow, balsam do biustu. Moge dorzucic tez Johnson&Johnson brazujacy Holiday Skin do ciemnej karnacji-1/4 opakowania-w sam raz na sprobowanie! ![]() Zapraszam tez do mojego watku kosmetykowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Eveline serum antycellulit,ujedrnianie/ wyszczuplanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Masz śliczne ciuszki
![]() ![]() Jestem jak najbardziej zainteresowana Twoim kremikiem. Chętnie go wymienię, ale krem do biustu ma większą wartość... ![]() Ps. A interesuję Cię (patrząc na poszukiwane przez Ciebie ![]() -AVON Senses zmysłowy balsam do ciała CELEBRATE ME -Garnier intensywna pielęgnacja, skóra muśnięta słońcem, nawilżające mleczko do ciała z aktywnym składnikiem rumianku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
no to w takim razie, przepraszam, ale jednak sie wycofam
![]() jednaknie chce eyelinera za serum, proponowane balsamiki tez mi nie podchodza. wybrzydzam, sorki, ale musze po prostu wziac cos, co zuzyje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ok., gdybyś zmieniła zdanie zawsze chętnie ‘ponegocjuję’
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.