![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyjme....
ja coś napewno znajdę dla Ciebie
![]() podaj mi swój adres na PW, tylko że paczuszkę wyślę do Ciebie dopiero pod koniec miesiąca bo teraz jestem zawalona egzaminami
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no, to ja tylko zamieszcze info że jutro zostanie do Ciebie wysłana paczuszka
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Chyba zartujesz ze wyrzuce moge z nich skorzystac siostra albo mama ale przedewszystkim dzieki takim osobom jak ty wierze ze swiat jest jeszcze dobry a przynajmniej niektorzy ludzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha, dwa produkty czyli puder i róż są "połamane" w środku, w sensie zawartośc, ale są nowiutkie (upadły i się połamały w środku). Jak masz cierpliwość i kolor będzie ok to Ci się i to przyda ![]() Rano wysłałam paczkę, poleconym priorytetem, więc powinna jutro lub pojutrze dojść ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!!!
Chce Wam wszystkim na wstepie podziekowac za kazdego posta, rade i pomoc w jakiejkolwiek formie a szczegolnie za to ze jestescie i pierwszy raz od 2 lat mam sie do kogo odezwac... Wiekszosc moich znajomych sie odwrocila ode mnie jak okazalo sie ze jestem w ciazy i ze facet mnie zostawil...Moze dlatego tez tak zaniedbalam siebie bo uwazam ze Kuba jest na pierwszym miejscu i jego potrzeby sa na pierwszym miejscu potem pomoc mamie(ktorej zreszta wiele zawdzieczam)!A moje potrzeby?Chyba poprostu o nich zapomnialam... Ale dzieki Wam odzyskuje wiare w ludzi i we wlasne sily!! DZIEKUJE!!DZIEKUJE!!DZIEK UJE!!DZIEKUJE!!DZIEKUJE!! DZIEKUJE!!DZIEKUJE!!DZIEK UJE!!DZIEKUJE!!DZIEKUJE!! DZIEKUJE!!DZIEKUJE!!DZIEK UJE!!DZIEKUJE!!DZIEKUJE!! DZIEKUJE!!DZIEKUJE!!DZIEK UJE!!DZIEKUJE!!DZIEKUJE!! DZIEKUJE!!DZIEKUJE!!DZIEK UJE!!DZIEKUJE!! Na kazde pytania odpowiem na PW Trzymajcie sie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziwczyny wszytskie ktore czytaja tego posta dziejkuje u mnie znowu ciezkie chwile mamay problemy w domu nie mamy jeszcze wegla na zime a na dodatek pekl nam bojler i cala prawie kase oddaje mamie zeby jakos nam sie zylo ale wiem, ze sa ludzie ktorzy maja serce wy takie macie...
Moja sioastra przykleila sie do kosmetykow ktore od was dostalam i znikaja w oszalamiajacym tempie ona ma czas na makijaz a ja nie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Założyłam pewien wątek,który jest tutaj na stałe:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176955 Jesli podasz mi na pw-listę rzeczy jakich potrzebujesz dla siebie i dziecka,oraz swoj adres -chętnie cię tam umieszczę..wtedy pomoc może byc bardziej długoterminowa (oczywiście zależna od dobrych serc dziewczyn?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Virtual-już jest podobny wątek..można umiescic info o niej-tam-bez sensu jest tworzyć coś nowego....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
daj mi adres na PW
Mam zabawki dla chlopca, książeczki,ciuszki może sie znajdą choć mój synek ma 12 lat coś tam mam ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Anulciu, przez roztargnienie skasowałam pw z Twoim adresem
![]() Napisz jeszcze raz, ok? ![]() Nie ma nie wiadomo jakich cudów, ale parę rzeczy się znajdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: przyjme.... POMOC DLA ANULCIAK85
anulciu...do mnie też napisz. Jeśli poterzebujesz czegoś dla synka to myślę, ze mogę pomóc. Mój ma cztery latka i rzeczy z których wyrósł powinny pasować. Może coś na zimę potrzebujesz?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Anulciu proszę, napisz mi swój adres na Pw. Ubrań raczej niestety nie znajdę ponieważ po porządkach w szafie rozdałam wszystki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kochane nie spodziewalam sie tylu dobrych slow i gestow ktorymi mnie obdarzacie nawet niewiecie ile to znaczy...Zauwazylam ze stalam sie spokojniejsza i czuje sie dzieki Wam bezpieczniej!Wiem ze otacza mnie rodzina ale im tez jest ciezko wiem o tym a teraz wiem ze ze wszyatkim moge sie zwrocic do Was i choc nie mam prawdziwej namacalnej przyjaciolki to mam Was i wiem ze moge na Was polegac> Dziekuje Wasm za wszyatko i wierze ze bedziemy w kontakcie a Was ktos za ta bezinteresowna pomoc podniesie na szczyty i bedzie zawsze blogoslawil...
Chyba sie rozplacze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
To mnie tez podaj adres na PW, poszperam w szafach i szafkach i szufladach - na pewno coś znajdę
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ja również proszę o adres na pw, wyślę kilka drobiazgów, może się przydadzą
![]() pozdrawiam i ściskam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Ja tez poprosze o adres na PW, wysle Ci paczuszke w przyszlym tyg
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z nieba mi spadałaś....schudłam 15 kg z rozmiaru 46-44 do 40 i nie miałam co z ciuchami zrobić. jestem za leniwa, żeby na allegro wystawić. Podaj mi na priv swoje dokładne wymiary i wzrost, coś znajdę. szkoda że większość 46 wylądowała w PCK Zimą narobiłam ślicznych sweterków na drutach, Są nowe, a pruć się nie opłaca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.