|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
cos nie tak z noga:/
dziewczyny moze Wy bedziecie wiedzialy co jest z moja noga...
otoz od poczatku wakacji zaczelo mi cos w nodze przeskakiwac: na poczatku w kolanie, kostce a teraz od 2 miesiacy w biodrze... wczesniej przeskakiwalo mi co pare dni .. teraz co 2 kroki... nie bolalo mnie to az tak bardzo ale jednak nie przyjemny to dla mnie uczucie... od 3 tyg nie jestem w stanie cwiczyc na wf... kazde rozszerzenie nog sprawie mi bol.. dlugie przechadzki to juz nie dla mnie ... a dzisiaj to juz nie tylko przeskakiwanie ale takze zaczelo mnie bolec ...bylam u lekarza dostalam pierw skierowanie na badanie krwi oraz tabletki przeciw bolowe jutro z wynikami ide ale obawiam sie ze na tym sie nie skonczy.. pewnie dostane skierowanie do ortopedy... i co dalej? dlugo sie zastanawialam od czego to moze byc : moze przez to ze trenowalam kiedys balet? albo w pozycji a jakiej siedze przed komputerem czyli ze siedze na nogach.. dodam jeszcze ze wczesniej bylam z kregoslupem bo mie bolal i musialam mocne skrety w prawo i lewo zrobic by bol ustapil ale lelkarka powiedziala ze to do wieku ze kosci rosna...wiec zadnych skierowan mi nie dala... aaaa i tak samo mam jeszcze z barkiem jak by cos chcialo mi przeskoczyc ale nie moglo totez przy pisaniu dziwnie sie pisze... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: cos nie tak z noga:/
moze powinnas pojsc do lekarza ,zeby sie dowiedziec co sie dzieje ?z takimi rzeczami nie ma zartow
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
jutro ide ide.. do kontroli.. mam nadzieje ze dostane skierowanie do ortopedy i sie w koncu wyjasni co mi jest:/
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
no to jest jedyne wyjscie z sytuacji.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.