|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Jaka fryzura dla m_martki?
Witam
chciałam sie was zapytać czy ta fryzura którą mam obecnie mi pasuje, na zdjęciu nie widać dokładnie długości włosów sa one tak mniej więcej do łopatek. Jakie inne fryzury by mi pasowały dodam że wolę długie włosy które uparcie zapuszczam na drugim zdjęciu włosy troszkę krótszeDziękuję za rady |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka fryzura dla m_martki?
Są stanowczo zbyt oklapnięte. W jaki sposób je układasz?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ja bym zapuścila grzywke i zaczesala ją bardziej na bok. wlosy mocno wycieniowala na calej dlugości zaczynając od 3cm na czubku xD nie będą oklapniete, jak je "wzruszysz" na np. żel czy gume. to fryzura praktyczna, z nutką szaleństwa, ale i delikatna i elegancka. ładnie sie prezentuje też na wlosach związanych . a wiem co mowie bo sama taką posiadam xD
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
nie mam aparatuu.. ale efekt jest gestej czuprynyz takiemi jakby..rzadszymi końcowkami ;p jak znajde to wkleje
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
w takim razie z niecierpliwością czekam na zdjęcie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

na drugim zdjęciu włosy troszkę krótsze

.