|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Album rodzinny
Wpadłam na pomysł żeby rodzicom na święta zrobić taki album rodzinny. Ukradłam już parę zdjęć, zrobię odbitki. Tylko zupełnie nie wiem od czego zacząć. Jaki album kupić, czy zrobić go całkowicie sama. Jak go ozdabiać, czym go ozdabiać, czym zrobić podpisy, czy ograniczyc się tylko do zdjeć czy tez jakieś fajne cytaty, kawałki piosenek. Mam 14 lat więc nie wymagajcie odemnie za wiele.
Wiem, że jest tu dużo wątków o albumac, wsyztskie skrupulatnie przejrzałam, ale wiecie chcę miec odpoweidź w dokładnie moim przypadku. Prosze o pomoc (; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: Album rodzinny
najprościej kupić gotowy album, np taki z sztywnymi kartkami z folią, folię zerwać i ładnym papierem obkleić kartki, albo nie oblejać i po rozmieszczeniu zdjęć pouzupełniać dodatkami nawiązującymi to tego co jest na zdjęciu. Staraj się trzymać wybranych 3-4 kolorów. Na koniec możesz ozdobić okładkę. Zwróć uwagę, żeby ozdoby nie były zbyt grube - album może się nie domknąć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
właśnie nie wiem od czego zacząć...
znając mnie - pewnie coś spaszczę.! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CraftMod
|
przeszukaj papierowe forum pod kątem słowa album i zobaczysz ile fajnych pomysłów
Tutaj masz album pewnej młodej osóbki. U mnie w papierowej galerii na samym początku są proste albumy, potem musiałabyś szukać kolejnych. Albumy robiła też pompi i hania i pewnie jak poszukasz to znajdziesz wiele wiecej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co mogę poradzić, hm, chyba tylko tyle, że spiesz się dziewczyno! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.