|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
do Calli dreamen i innych
dziwie sie wlasnie takim osobkom jak ty,ktore wypisuja wszem i wobec co one to nie skonczyly czego tam nie umieja a kiedy przychodzi co do czego to nawet nie pomoga (w zaden sposob)rodakowi
![]() ![]() ![]() ![]() tylko wyrazilam swoja opinie,nie napisalam tego aby kogokolwiek urazic!,niektorzy przychodza poczytac sobie o czyis problemach chyba zeby dobrze spedzic czas,moze posmiac sie?kto to wie!?czasami mam takie wrazenie,albo zeby ci czlowieku przygadac --------------------------------------------------------------------------------------------------- MIALO BYC DO CALIDREAMIN w naglowku! Edytowane przez sissy29 Czas edycji: 2007-11-09 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: do Calli dreamen i innych
up
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No moja droga teraz to przesadzilas.To jest nic innego jak osobisty atak na innego uzytkownika. Poza tym jak masz problem (nie problem bo moim zdaniem sama sobie go stwarzasz jak w przedszkolu) i chcesz kogos po sadach ciagac,to zasiegnij porady prawnika.Umow sie na spotkanie,zaplac i bedziesz wszystko wiedziala.Cali Dreamin nie ma zadnego obowiazku udzielac Ci rad.Moze gdybys ladnie na PW poprosila,ale nie w taki sposob jaki Ty to zrobilas. Troche mnie dziwi,ze 28 letnia kobieta nie potrafi sobie poradzic z niemila kolezanka w pracy ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Chwileczke sissy powiedz mi po piwerwsze dlaczego mialaby Ci pomoc ,to nie jest jej obowiazkiem a po drugie to ona nawet nie uczestniczyla w tej dyskusji ,wiec skad ma wiedziec ,przeciez nie ma obowiazku wchodzic na wszystkie watki i czytac wszystkich postow bo moze ktos potrzebowalby jej pomocy.
Skoro dowiedzialas sie ,ze jest po takiej szkole moglas napisac do niej PW z prosba o pomoc ,przeciez to nic takiego ,nic nie kosztuje. Naprawde nie widze w jej zachowaniu nic nie stosownego a pozatym wydaje mi sie ,ze tu nie chodzi o pomoc tylko o cos innego. Nie atakuj jej bo na to nie zasluzyla ,nic nie zrobila.Powiedz po co Ci klotnie. A tak wogle na marginesie to z takim problemem nie musi pomagac Ci ktos kto jest po prawie.Wystarczy powiedziec jej kikla slow albo isc do przelozonego... |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Zgadzam sie z poprzedniczkami.
I nikt nie ma obowiazku pomocy tutaj, jezeli jakies wizazanki to robia, to tylko wynika to z ich wlasnych checi, woli i wolnego czasu!!! A juz na pewno nie powinno sie w taki sposob atakowac innych uzytkownikow!!!!
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Re: do Calli dreamen i innych
Dziekuje kolezankom-wizazankom za powyzsze wypowiedzi
![]() Normalnie staram sie ososby jak sissy omijac i nie wypowiadac sie w takich watkach, ale skoro juz inni sie zanagazowali, chce was poinformowac ze sissy wyslala mi tez PW (przed zalozeniem tego watku) o mniej wiecej takim samym tekscie jak jej powyzszy atak. Nie wiem dlaczego wogole sie fatygowala: juz raz wystapila do mnie z tym samym pretekstem w innym watku, "USA -fakty i mity." Tam wlasnie odpowiedzialam, mowiac ze nie czytam przeciez wzsystkich watkow na forum i sugerowalam ze atak osobisty to nie najlepszy sposob na to aby zachecic kogos do pomocy. Nie jestem osoba zimna i lubie pomagac innym, ale zdecydowanie nie bede komus wynagradzac jakis pseudo szantaz. (Dodam jeszcze, ze wedlug regul obowiazujacych prawnikow w stanie NY, CA (i nie tylko) nie mozna udzielac rad prawnych komus kto nie jest klientem. Mozna tylko teoretycznie sugerowac. Ale to juz miejsza sprawa.) W dalsza dyskusje sie nie wdaje, nie ma w tym zadnego sensu.
#9 |
Zakorzenienie
|
Poczytajcie sobie wątek o USA-fakty i mity w którym Sissy się wypowiada- nie umie dyskutować, atakuje wszystkich o odmiennym zdaniu, odwraca kota ogonem.. porażka.
To samo w wątku o modelkach- nie umie znieść konstruktywnej krytyki.... Sissy- najpierw naucz się dobrego wychowania zanim zaczniesz jechać na innych. Twoje przechwałki w stylu: jestem najpiękniejsza, mieszkam w USA a Wy się nie znacie- robią się już nudne. Jeśli nie chcesz znów dostać bana do trzymaj nerwy na wodzy. I nie zakładaj takich wątków by publicznie kogoś atakować- tylko pisz pw. CaliDreamin wie, moim zdaniem, wiecej o życiu i o dobrych manierach niż Ty wiec nie ma sensu się wykłócać. Mam nadzieję, że jednak fajna z Ciebie dziewczyna i pokażesz się na tym forum od dobrej strony, kłótnie nie mają sensu ![]()
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widzę powodu,dla którego ktoś miałby chcieć Tobie pomagać i to jeszcze,żebyś przynajmniej o tę pomoc ładnie poprosiła ![]() Ale nie-Ty od razu z pretnensjami ![]() Pomoc jest doborowolna i nigdy nie może być i nie będzie udzielana pod przymusem.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
W związku z tym, że wątek jest wyłącznie atakiem ad personam zostaje on zamknięty.
Tego typu sprawy proszę załatwiać na PW. Sissy otrzymuje 1 pkt, zgodnie z regulaminem za atak na użytkowniczkę i ostrzeżenie słowne przypominające, że na tym forum nie tolerujemy agresywnej dyskusji ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.