|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki Dermedic
A więc co o nich sądzicie?
Miałam próbkę aktywnego serum przeciwtrądzikowego i muszę przyznać, że było naprawdę świetne. Poza tym kupiłam sobie taki krem matujący do twarzy też tej firmy i również bardzo dobry. Jakie jeszcze produkty według Was są godne polecenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyki Dermedic
Ja polecam osobiście regenerujący krem odżywczy effectival na noc. Jet to krem preciwmarszczkowy po 25 r. ż. Jest świetny. Słyszałam, też ze jest odbry po oczy hydrain 2. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja mam krem intensywnie nawilżający HYDRAIN2 dla skóry odwodnionej. Zostawia kremową "powłoczkę" na skórze. Mogę go z czystym sumieniem polecić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie te kosmetyki są chyba niezłe, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja też jestem zadowolona z kremu pod oczy effectival. miałam też hydrain2 pod oczy, ale oddałam młodszej siostrze (trochę z ciężkim sercem, ale poszedł w dobre ręce
![]() Jak dla mnie, produkty Dermedic są ok. I ładnie pachną ![]() Ciekawa jestem opinii innych wizażanek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
odnawiam watek, bo potzrebuje opinii o serii normativ a dokłądnie o serum korygującym neidoskonałości, na KWC jest tylko jedna opinia więc moze tutaj ktoś coś więcej mi o nim powie
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
O ile dobrze pamiętam to ja używałam jakiegoś serum na wypryski, w próbkach i było genialne.
Naprawdę. Po 1 dniu już było widać poprawę, a po 2-3 schodziło... Muszę sobie kupić to serum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I jak dziewczyny, może jakieś nowe opinie, bo przyczajam się do zakupu tego serum, ale jakoś nigdy nie spotkałam jeszcze takiego, który by działał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Odkopuję wątek, bo zakochałam się w kosmetykach Dermedic!
Obecnie wyszukuję różne promocje na te kosmetyki, ale nic ciekawego na chwilę obecną nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
W Superpharm jest teraz -35% z kartą lifestyle na kosmetyki do ciała Dermedic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.